God dammit!

Hej hej!
Ursäkta alla mina strö inlägg jag gör hela tiden, men jag verkar hela tiden hamna här på bloggen när jag tar mig en kort paus från allt annat som plugg å städning eller nått sånt. Nu är det ju så att jag har ju börjat fundera på det här med att plugga vidare. Jag har ju bestämt mig för att jag SKA plugga vidare, eftersom jag inte bara vill vara undersköterska. Jag säger inte att det är något fel med att vara det, men om jag ska vara ärlig så trivs jag inte som det. Jag tror/tycker/vet att det finns så mycket annat att göra bara man lägger manken till och ser till att man når det mål man vill nå.

BILDKÄLLA
Jag har bestämt mig för att bli barnmorska.. men är det verkligen det jag vill bli? :P Ska jag läsa vanliga Sjuksköterskeprogrammet här i Uppsala, eller ska jag kanske ta en specialist utbildning? Ska jag läsa på distans och jobba samtidigt, eller ska jag läsa på heltid och klämma in jobb då och då när jag får tillfälle för det? Ska jag bara plugga ett tag till? Ska jag ta ett sabbatsår? Hahaha, asså.. vem fan ska svara på mina frågor när inte ens jag kan besvara dom själv? Det är ju MIN framtid det handlar om, inte nån annans. Det är mitt beslut inte någon annans.. Ibland önskar man att livet vore så lätt att det bara räckte med att singla slant när ett beslut måste tas..
A little bit of help or advice? Anyone?


Kommentarer
Postat av: Lena

Du kan inte läsa en specialistutbildning som tex barnmorska utan att först läsa till syrra. Sen måste du jobba i 2 år för att kunna söka dig till en vub-utbildning. Syrra är en bra utbildning då du faktiskt kan jobba över hela världen, barnmorska med. Med det yrket kommer du aldrig vara arbetslös!

Då du ber om råd, kan jag säga att sök till syrra nu, vill du inte gå kan du alltid tacka nej, men då har du iallafall en plats.

Med dina fina egenskaper kommer du bli en toppensyrra så kör på! :)

Kram och lycka till!

2010-03-25 @ 06:29:46
URL: http://cruelladelena.blogg.se/
Postat av: verna

Sv: Tack tack! :) Det blir nog såå.. jag blir nog bara lite nojig så fort det är förändringar på gång :P

2010-03-25 @ 08:33:21
URL: http://vernas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0