Please don't leave me

Hej hej hallå!
Idag är det måndag, den 31 maj, och denna veckan är något extra tung. Den är början på ett helt nytt liv och en stor förändring. Ni vet vad jag pratar om va? Det är ju studenten den här veckan! Och det är helt sjukt! Har liksom inte fattat det än.. Jag vet ju självklart vad jag ska syssla med efter studenten, men det känns ändå lite förvirrande att inte komma tillbaka till gymnasiet sen.

BILDKÄLLA
Självklart är det en grymt kul vecka även fast det känns lite tungt. Jag tycker ju att det ska bli skönt att ta studenten, men det är lite ledsamt att veta att man förmodligen kommer att tappa kontakten med väldigt många + att man vet att man inte kommer att träffa varandra varje vecka som man alltid gjort förut.

BILDKÄLLA
Shit.. det är bara att stiga ut i vuxen världen nu då..?

Lagom till studenten

Greaaaaat.. blev ingen klippning å hårförlängning idag pga att bruden hade tabbat sig med datumen? Och jag har blivit sjuk, lite lagom till studenten liksom :S En vagel i vardera öga(OOONT, ONT I TELL YOU), täppt i näsan, ont i halsen, halvt hes, ont i huvet å allt e liksom halvt suddigt :S Härligt? Oh yes..

I-lands problem!

Fått höra att jag hade finare ögonbryn förut, inte utav bara en person. Själv tycker jag att jag är fin som jag är vilket är det viktigaste enligt mig, jag är ju fortfarande samma person. Men min fråga till er är vilken stil på ögonbrynen tycker ni var finast?
Sorry för den dåliga bilden, kunde tyvärr inte komma fram med något bättre :P Min pojkvän tycker iaf att första bilden va finast. Förmodligen min mor med :P Och som ni förstår så är den första bilden på innan ögonbrynen började noppas lite mer än vad jag brukade. Andra bilden har jag börjat noppa ögonbrynen mer och måla dem för att få dem starkt markerade. Vilket jag tycker är assnyggt! Och sen sista bilden(som är lite pixellererad som ni kanske ser, eftersom jag ser hemskt ut nu :P) är på mig idag lite smalare men fortfarande målade.

Vad tycker ni?

Hej hopp!
Har nyligen kommit hem från en dag runt på stan och övrigt med mamma och lillasyster, så nu är man lite fattigare och lillasyster sitter och kollar på "Mullvaden i staden" för tillfället haha :P Hon ska stanna här till imorgon :P Har ju bara en lektion imorgon.. typ. Så tänkte att hon får följa med på de och sen får hon följa med mammas gubbe hem efter jobbet :P
På tal om skola så kan jag berätta lite om att jag höll på att få IG i ett ämne. Och? tänker ni kanske, men det är så att jag aldrig fått IG i ett ämne + att jag fick reda på att jag hade risk för att få IG... ca 40 minuter innan deadline! Alltså blev jag tvungen att skriva en sorts tenta och ett annat uppgifts papper. Vilket då inte hann komma in innan deadline eftersom tiden var för kort.
_________
-
Som elev ska man få en IG varning en månad innan betygsättning och få skriva under ett papper eller hur det nu är. Vilket jag påpekade för min lärare att jag tyckte det va synd att jag inte fick någon förvarning om det. Men hon skrev att eftersom jag brukar vara duktig på att lämna in uppgifter så fick inte jag någon varning för hon litade på att jag skulle sköta mig som vanligt. Men hallåå!! Bara för att jag brukar vara duktig.. innebär det då att jag inte har rätt till att få en IG varning precis som alla andra elever?

BILDKÄLLA
Sen skrev hon även att det är elevens eget ansvar att hålla koll på saker och ting och det håller jag med om. Men jag har träffat henne flera gånger, jag har frågat hur jag ligger till och allt har verkat bra. Men sen när jag gick till henne för att lämna in uppgifter 40 minuter innan deadline, så säger hon att jag risker att få IG, DÅ SÄGER HON DET! Inte sjyst tycker jag :S hur skötsam jag än brukar vara. Hon kunde väl åtminstone ha sagt att "om du inte gör dessa grejer så riskerar du att få ett IG". Am I right?
________
-
Helt ärligt, VAD TYCKER NI?


Prövar något nytt

Hej hopp, tänkte pröva något nytt och se om det funkar! Tydligen är det ungefär som bloggtrafik.nu men inte lika känt och de flesta hoppas jag vet att bloggtrafik.nu funkar väldigt bra! Klicka på bilden för att komma till hemsidan.


Hon vill..

.. dumförklara mig för att?
Kommenterade en bild på Fb och bruden verkade ta illa upp vilja dumförklara mig? My bad liksom att jag frågade! Kallas making conversation men jag antar att hon aldrig hört talas om det förr? Och är det någon mer än mig osm inte tycker att Cheerleaders verkar så vanligt i Sverige? Inte direkt största grejen här, eller? Någon mer som vill dumförklara mig? Hahah. *dör*, vad lycklig jag blir ibland!

Superklantarsel!

Hur klantig är inte jag dåå? Fick ett schema av jobbet för ett tag sen och nu insåg jag medan jag skrev i alla tider i min almanacka att jag tackat ja och bekräftat att ja kan jobba ända in i september! ... Jaha och? tänker ni säkert nu, men det är så att jag har ju sökt in till sjuksköterskeutbildningen i höst.. och tänk om jag kommer in? Vad gör jag med jobbet då?
Jag vill ju såklart ha jobbet kvar men om jag säger att jag tabbat mig såhär så kanske dom inte så gärna ger mig mer jobb? Jag kommer ju sabba HELA deras planering eftersom jag var en "akut inhoppare för någon som hoppat av" + att jag fått jobb på TVÅ av deras boenden. Man kanske ska vila pluggnerverna i ett halvår och jobba ett halvår innan man börjar skolan igen? hm.. jadu, bra fråga :P finns ju så mycket för och nackdelar med vilket som!

Tråkigabloggen.com

Hej hopp!
Väldans vad tråkig jag blivit när det gäller bloggen :P hahahahaha. "kul".
Men w/e! Idag är det Tisdag, hade telefon tid med min chef, bokat tre dagar då jag ska gå dubbelt på Kronparksgården, diskuterat Fuck the documentary på Engelskan, gått delegerings kurs i 2 timmar, snackat med sjuksköterskan i 1 timme och skrivit på papper, blablabla OSV! :P Full rulle idag alltså :P
_______
-
I love you my friend!
And I'm more than happy for you
as long as You are happy! :)♥


Dagens låt

Vet inte varför, men jag kan inte sluta digga den här låten!
Hur skön som helst att dansa till ju, med volymen på max! :)
We no speak americano - Yolanda
Vet dock inte om detta är samma version jag hörde första gången på BJ här i uppsala :P

What I'm looking for

Hej hej hallå!
Idag är det söndag och det är en regning dag! Men hellre idag än på studenten! :P Idag har det inte hänt mycket, har pluggat som vanligt, Jocke har sprungit runt och plockat lite, nu är han i garaget och jag ska till jobbet om några minuter :P
_______
-
Idag gjorde vi även en eventuell planering till vår enda semester vecka som vi har ihop i sommar :P Hehe, tur att det finns lediga dagar och helger! Annars hade det varit jättetråkigt. Men iaf, vi har ev. planerat att åka och hälsa på Jockes släktingar ner mot Nyköping, gå på Kolmården, åka till Gränna, min faster Berit och sedan hälsa på syster och hennes son! Om det blir såhär vet vi ju inte än eftersom vi inte vet än vad dom vi vill hälsa på har planerat men dte ska nog bli bra :)
_______
-
Nej, nu har jag inte tid med det här. Måste åka iväg på ett kvällspass på jobbet nu! :D See yah!

Sommar värme!

Fett snygg brud! Idag blire sommarklänningen på bilden som är från Filippinerna. Och förhoppningsvis blire mys med älsklingen i sommarvärmen och sen grillning ikväll med honom, Emil och Freddan!! För övrigt så blir det ännu mera plugg idag! Är man ambitiös så är man!
__________
-
Se så! Gå ut och njut av sommarvädret nu allihopa! Det ska iaf jag :D

Trött som få!

Hej hopp!
Jag har tydligen totalt tappat blogg glöden! Tänk på den tiden då det faktiskt var många som läste min blogg(typ i vintras då jag var i Filippinerna på praktik!) Men jag ska nog hitta den någon dag, även fast jag inte skriver för läsares skull, som jag skrivit tidigare.
______
-
För en stund sen kom Jockes kompisar, Emil och Fredde, för att våldgästa och hälsa på jocke men tyvärr så var och är ju Jocke nere på stan och har en utekväll med jobbet haha :P Så de blev lite snopna när det bara var jag hemma som satt och plugga som en nörd framför datan :P Pratade lite, men sen kom de fram till att de inte skulle störa mig i mitt pluggande och gå ner på stan för att möta upp Jocke istället :P Trevligt för dom! Imorgon ska jag plugga ännu mer och Jocke ska ut med just Emil och Freddan för att hitta på lite hyss, på söndag jobbar jag!
______
-
Well, well, nu är jag helt slutkörd! Min mage var i uppror tidigare idag och allt jag faktiskt gjort är suttit framför datorn och pluggat! Hard work mannen, jag lovar! Men vill man kämpa för bättre betyg så få man väl stå ut med det då :P Just nu känner jag att jag kämpat klart för idag, kl är ju 22.30 just nu:P och jag har varit igång med plugget sen imorse. Så jag ska nog ta och dricka lite te, ta en dusch och sen slänga mig i sängen snart! BYE alla fina!♥

Jag får vara besviken

Jag vill inte tjafsa, jag vill inte bråka och jag vill inte göra någon upprörd
Men jag tycker att jag har rätt att vara besviken.
Jag håller tyst ganska mycket och håller gärna in saker.
Men nu måste jag kunna säga det här utan att någon ska ta illa upp.
_______
-
Jag anpassade mig efter dig.
Jag väntade på dig.
Varför? För att jag ville göra detta med dig.
Vi har vetat om de här ett bra tag, men ändå har du inga pengar?
När var det vi hittade på något tillsammans senast?
______
-
Just a thought, du behöver inte svara på vad jag skriver.
Behövde bara få ur mig en del, pga min besvikelse.
Kalla mig tönt or w/e, it's just how I feel.

Dagens

Going strong on casual today yeah! :P
Helt okej stil?

Nedvärderande människor kan jag leva utan!

Hej hopp!
Onsdag idag och jag går i skolan till kl 16. Två prov, ett i religion och ett i sjukvård(om gynekologi, obstetrik, fertilitet och infertilitet) Sen jobbar man kväll efter skolan då! :) Money money! Haha :P Ni förstår inte hur sjukt glad jag är över att ha fått jobb! Två stycken till och med liksom :P hahah. Måste säga att mitt liv går bra nu :)
Nej, det här duger inte. Måste dra mig till skolan snart :P BYE alla finisar!♥

Dagens


Everytime I Shine I Shine For You

For everytime I have ever neglected my friends, I'm sorry!
At least I know where I have you and who I can count on!
Creds to all my beautiful friends, I love you!♥

Sunny monday!

Hej hej hej hallååå!
Jag vet, jag är sämst på att blogga.. but hey.. f'ck it! Jag gör det inte för läsarnas skull iaf! haha.
Nu ska jag iaf städa, sen ner på stan för att möta upp min kära pojkvän och hitta på något med honom :) Mys i det varma vädret alltså! Bye snyggisar!♥ Btw, bjuder på lite nördiga bilder på mig från idag!

Söndag

Ny dag med nya tag.
Har varit med Jocke till Byggmax för att köpa virke till vår nya altan.
Han håller på med den nu och jag lagar lunch.
Sen blir det att jobba kväll och Jocke ska åka sin båt.
Ha det!

minlillafrizon äntligen updaterad

Jag tror inte du förstår.
Antingen kan du inte eller så vill du inte.
Inge idé att diskutera för du har ju rätt och världen har fel när det inte blir som DU vill.

35 svenska riksdaler


VAD TYCKS? :P

Dagens

YOUR LOVE IS MY DRUG!

Sorry foks!

inlägget igår blev aldrig av, tappade suget litegrann pga en trångsynt och jävligt egoistiskt moster plus att jag plugga sönder min hjärna igår.
Alltid kul när ens moster säger att hon hatar mig pga av nått som hon tjaffsade över för flera månader sen. Och att hon aldrig mer vill höra av oss, hon vill inte veta av mig. Tack för den och att du inte ens kan diskutera. Du säger att jag är en B'tch, men vad är inte du då? Har du ens lyssnat på dig själv? Queen of b'tch!

Hej hopp!

Hallå alla glada! :)
Tror jag har gaskat upp mig litegrann nu faktiskt :P Har inget vettigt att skriva för tillfället :P Men ska nog få till ett fint litet inlägg senare(förhoppningsvis).
Lagar mat just nu så måste kila igen :P Blir pytt i panna och stekt ägg, en klassiker och ooh så god!
BYE alla finisar! (det är ni allihopa:))

Dagens

Inte på topp idag, men det är som sagt bara att kämpa på sista veckorna nu!







































Dagens låt

Underbart
Magnus Weideskog - Förlåt


Jag är vaken för sent, jag sover för länge 
och jag stör dig ibland i din sömn
Jag får dig att ligga vaken om natten 
om jag inte sover med dig
Jag har värdelös smak 
när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng 
när jag är för lat för att torka hans ben

Jag vet att jag är svår att leva med 

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin 
och jag lämnar den full med skräp
Jag försöker vara rolig med skämt som jag egentligen vet 
att du inte tycker om
Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får 
eller så berättar jag det alldeles för sent

Jag vet att jag är svår att leva med 

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värt













Mini KA08 Mini Hiphone


BILDKÄLLA

Är ganska sugen på en sån här mini Iphone, liten som ett bankkort. Dock vet jag inte om den är bra plus att kameran bara var 1.3 mega pixel. Brukar ju vara roligt med en mobil som iaf har en helt okej kamera :P Man vet ju aldrig när stunden är framme och man vill ta kort :P 

Skulle ni vilja ha en sån? Vet ni om den är bra? :) 













Anonine.com

Hej hej hallå!
Hittade en hemsida där det står att man kan bli anonym på nätet om man vill, mot betalning så klart. Det står i stor  text på hemsidan "SAFE ZONE SURFA ANONYMT med vår tjänst kan du känna dig säker vad du än gör på internet". Men jag undra.. när kan man behöva sån anonymitet på nätet? Vem kan behöva det? Nån som sitter och hackar andras datorer eller? :P Patetiskt om ni frågar mig. Tycker det är bra att man inte är helt anonym på nätet, blir inte lika "läskigt" då :P Jag menar, alla vet vi väl hur mycket äckel det finns på nätet?!

Klicka här för att komma till sidan och kolla närmre.

Men, men. Vad tycker ni om tjänsten? Skulle ni kunna tänka er att använda er utav den? :P















Hejsan hejsan!

Hur är det med allihopa? Känner att jag inte riktigt har varit på topp när det gäller bloggningen, men tänkte att jag ska försöka skärpa mig när det gäller det :P 

I torsdags hade jag iaf studentskiva som alla vet and my god it was a great one! Hade så sjukt roligt och det kommer bli så tråkigt att skiljas från alla vänner när vi tar studenten! Men vi ska väl se till att ses iaf hoppas jag :) Hehe. Men  tack iaf till alla som förgyllde min kväll! Bilder kommer inom en snar framtid :P

I fredags så åkte jag ut till Gräsö med Jocke och där var släkten på hans pappas sida(några av dom iaf) Dom har arbetat så flitigt hela helgen, dom har verkligen varit duktiga :) Det är ett under att dom orkade faktiskt :P (tycker jag iaf) Sen så har inte så mkt hänt. Åkte hem igår kväll, käkade middag sen blev det nästan sängen på en gång eftersom kl var så mycket. (I know, händer inte mycket i mitt liv :P)

Dagens låt

Underbar låt
Marchin on (ft OneRepublic) - Timbaland

Hej hej hallå!

Hur är det med er alla fina människor idag då? :) Med mig är det bara fint! Sitter hemma och har hemstudier. Tänkte ta och skriva klart två "uppsatser" och beta av lite läxor :) Snart klar med ena uppsatsen hoppas jag :P Inte långt tills betygen sätts så det gäller att lägga manken till nu dom sista veckorna :) Vill ju försöka höja mina betyg som jag så fint har sänkt :P
__________
-
Förutom det så ju vädret alldeles underbart idag! :) Solen skiner och värmer på, precis som det ska vara nu :) Har väl inte så mycket mer att säga om dagen :P Ska hinna med att städa hade jag tänkt :P sen ska jag hjälpa älsklingen att hämta virke till altanen som han ska bygga och så måste jag bjuda folk till min studentmottagning :P hehe.
_________
-
Nej, nu får ni ha det så bra! Ta för all del vara på det fina vädret! :) BYE!♥

Jag tycker att man måste våga bjuda på sig


Därför gör jag det nu när jag lägger upp dagens! :)

At the moment

Känner mig på ett sätt som en kirurg när jag håller på med tången när jag syr :P
(censurerad bild så ni slipper se mitt hemska morron face :P)

Underbara sol!

Hej hej hej hallå! :)
Super fint väder idag, kom hem från mamma igår kväll, Jocke ska starta båten sin idag och jag håller på att försöka göra klart min klänning :) hihi. Hoppas att det blir bra! Är lite rädd dock att urringningen i bak blev lite för djup. Men vi får se vad jag gör åt det :P Tänkte sy klart strassbanden i bak först, se om det  blir lite strass över så jag kan dekorera i fram :)
_________
-
Well, så mycket mer har jag inte att skriva nu :P Ska ta och slänga i mig lite mat tänkte jag och sen fortsätta med klänningen :) BYE! Ha det så bra allihopa!♥

RSS 2.0