:)

Hej hopp!
Symaskinen är lagad tack vare pappa(och skype) yey! Så nu har jag hunnit rätt mycket :) Har nålat upp det på ungefär hur jag vill ha det, det är ryggen kvar och dekorationen i fram sen är den färdig :)
Så här ser det ut nu, tror att det blir ungefär så här iaf :) Om det blir bra är en helt annan sak :P Vi får se :) Nu blir det iaf inge mer pyssel på den här för idag, ska ju hem till mamma i Öregrund om ett tag så måste börja fixa lite och så, har ju till och med glömt bort att käka lunch ju :P
_______
-
well, vad tycker ni om klänningen då? :)♥


Hej hopp!

Hur är det idag då gott folk? Valborg och allt :)
__________
-
Igår började ju jag sy på min klänning, dock till min stora besvikelse så strejkade symaskinen. Så jag har suttit och sytt för hand.. men det funkar det me :P tar lite längre tid bara :P Hade ju kunnat varit färdig nu annars ju :P Men men.. så kan det va ibland :P Här kommer två bilder på den iaf, har bara nålat upp den och kollat lite på bilden, så ni kommer få se bättre och färdiga bilder sen :)

Wihoo :)

Hej hej hej hallå! :)
Hur är det med er fina människor? :D Solen skiner ju idag och allt är bara allmänt bra! Har haft en kort-kort-kort-ytterst-kort dag i skolan idag :P Sen begav jag mig ner mot stan med Elina, där blev det lite shopping till mamma, Joy och lillasyster OCH *trumvirvel* jag köpte tyg till min blivande studentklänning :D Ni förstår inte hur glad jag är över att ha köpt det nu! Att äntligen kunna börja sy på den! :D Hoppas på att den blir bra bara :D
__________
-
Sedan följde iaf Elina med mig hem och chillade ett tag :P Super kul! Det var ju ett tag sen vi var med varandra faktiskt :P Hih, men nu har hon iaf åkt iväg för att träffa sin familj och sen åka hem med dem :P Och jag har precis käkat middag med my love som nu åkte iväg till garaget för att pilla på båten och vara med Emil. Så nu ska jag börja med min klänning på en gång hade jag tänkt :D haha, my god! Ni anar inte hur speedad jag känner mig över det här :D :D :D :D :D♥ Bilder kommer sen, självklart!

Tackar Gud för alla räddningsarbetare!

Det här klippet måste ni se! Dock är det inget för känsliga människor, det är tydligen en reklam film från England. Det är så trovärdigt så jag knappt själv förstår att det bara är en tillgjord film. Och ja, jag började gråta efter ett tag. Det är så hemskt att sånna här saker händer på riktigt. Det ska det inte behöva.
Tänk på vad ni gör när ni är ute och kör. Smsa för guds skull inte, tappa inte koncentrationen. Det räcker att åka i 30 för att det ska gå illa. Och det säger jag av erfarenhet. SÅ SNÄLLA alla bilförare där ute, TÄNK TILL när ni åker bil. Inte bara för er egen skull utan även för andra förare och passagerares skull!

Ännu en kreation

Detta linne gjorde jag för några år sen :P (crappy bildkvalite här me :P)
Funderar på att ta sönder detta linne och ta spetsen till det röda siden linnet jag skrev om tidigare. Låter det som en bra idé? :)

Dagens

Hej hej hallå! :)
Här kommer dagens bilder, typ :P Är en vit klänning som faktiskt är min egen kreation. Dock helt crappy bilder så ni får ha överseende med det :P kanske kan fixa bättre bilder nån annan dag :) Det är jättefina guldiga knappar i bak, med litet fint mönster på.
Haha, ser ut som om jag är fet och knapparna lider men så är inte fallet :P Well, well får fixa bättre bilder någon annan dag som sagt :) Funderar på att ev. göra om ett rött linne som jag har här hemma :) så ska jag ta och sy mig min studentklänning snart me :) Kanske köper tyg den här vecka, we'll see :)

Yey!

Nu ser bloggen äntligen ut som den ska! :) Vad glad jag blir :) Visst är det fint? Förövrigt så är vädret också jättefint idag! :D Så underbart!
________
-
Tänkte berätta lite om gårdagen. Jag har ju nyligen fått jobb och det är min kompis J som har hjälpt mig med det! Thanks dude! Men i går morse när jag dagen innan fått mitt jobb så ringer J till mig och gråter. Shit tänkte jag och fick en smärre chock av det hon berättade. Hon hade fått sparken. Tror ni det kändes liite fel? JA. Chefen hade sagt till mig att hon ville att jag skulle vara på det boendet(tidigare skulle jag vara på två andra boenden, men fick nu jobba på samma boende som J) som J jobbade på för att det var någon som hade hoppat av. Men så ringer hon till J och sparkar henne.. Vad ska man tro liksom?
________
-
Personalen hade ju varit trevlig mot J och sagt att hon var duktig och att det ska bli trevligt att jobba med J i sommar, men till chefen hade de snackat skit och sagt att hon inte sköter sitt jobb. Så då fick hon sparken.. Känns som om man ska behöva ligga i en del för att få behålla sitt jobb eller vadå? :P
Well, well. Everything happens for a reason and if it's not meant to be, it's not meant to be. Det löste sig tillslut för J iaf. Tack vare J.F. som tipsade henne om att söka jobb där hon jobbar :) And that's great!
________
-
Nej, nu ska jag inte sitta här och skriva en massa strunt. Ska ta och fixa mig och käka frulle, sen blir det att rulla iväg till skolan. Ha en bra dag allihopa och ta tillvara på det fina vädret! :)♥

Sorry foks!

Bloggen är under uppbyggnad, så I'm sorry om det ser skit konstigt nu ett tag :P Brukar bli så när jag ska byta design. Men den här gången så valde jag att vara lat och låna en design från bloggdesign.nu. När det har blivit som det ska så ska det iaf vara svart bakgrund osv. Enjoy!

Vad hände där?

Oj, vad ska man säga? It came as a bit of a chock.
I samma veva som jag får jobb där min kompis jobbar
så får hon sparken.
Känns lite konstigt med tanke på att det är tack vare henne
som jag får det jobbet..

Life works in mysterious ways.


Hej hej hopp!

Berättade aldrig om torsdagen förra veckan, men nu kommer jag faktiskt inte ihåg allt jag ville ha sagt :P Men jag hade ju iaf bokat in en arbets intervju då(bokat om från onsdag, till tisdagen veckan efter, sen till torsdagen) Men min chef ringde på torsdagen och sa att hon vill boka om igen.. så nu har vi bokat om möten 3 ggr och jag har fått bytt arbetsplats 3 ggr :P Men den här gången så blev det ett möte på måndagen, igår. och det gick faktiskt bra :) Jag ska bara maila henne mina referenser, säga till när jag fått hem mitt register utdrag och sen så ska vi bara boka in så jag får gå dubbelt :) Blir nog bra det här asså :)
__________
-
Sen har jag nog inte så mycket mer att skriva :P ska till skolan snart för en liten engelska lektion, sen ska jag skriva ut vårt PM och lämna in det till vår lärare. Skulle dessutom behöva dra ner till banken idag för lite ärenden :P men vi år se hur det blir :P

25 April

Jadu, den 25 April är min fina pojkväns dag :) Han fyllde nu hela 21 år :) 9 år kvar tills 30 alltså :P haha. Det blev en fin dag med gäster och fika. Jag bakade som sagt cheese cake och bärtårta(med nötkross runtom). Mycket gott! Synd att jag inte tog någon bild på det bara :P Han fick bl.a. en ny "tak-dusch" (SJUK SKÖN), solros planta, jordgubbs plantor och ett halsband av mig :) Sen fick han lite mer men tänker inte räkna upp allt.
Här har ni iaf bild på halsbandet jag gav honom :) Framsida och baksida. Hoppas han blev lika nöjd som han verkade iaf :P haha. :)

Surprise surprise!

Hihi! Jag har bästa överraskningen till Jockes födelsedag imorgon! x) :) Ska bli så kul att se hans reaktion :D

Like you never seen me before

Städa idag då, sen baka cheese cake á la mammas recept, sen baka bärtårta á la matklubben.se recept!
See ya foks!♥

Dagens


Kill me!

Min nacke håller på att döda mig! Förstår inte vad som är problemet! Trodde att jag kunde sova bort det, men icke! Det är kvar än idag :( Jag får väl ta och knapra i mig en massa alvedon eller nått idag då! Jaja, orkar fortfarande inte skriva om allt igår eller om vad som ska hända idag.. kanske gör det senare idag :P we'll seee! BYE!!♥

My thought

Min tanke var väl att jag skulle skriva om min produktiva dag idag. Men är ganska trött plus att min nacke inte gillar mig för tillfället så jag ska ta och hälsa på sängen tänkte jag. Och juste.. kul att det var så många som kände att det vore kul att vara med och fira Jocke's(och Vicky's) födelsedag imorgon.. not. Men vi ska nog ha  kul ändå ska ni se :) Det blir ju vad man gör det till!

It's happening again

Hej hej hallå!
Måste bara påpeka det på en gång att detta snöyr är ett BIG NO NO! Men jag lyckades iaf ta mig hem från skolan som tur är :) Nej, ingen lust att sitta här längre. Så ska ta tag i städningen här hemma tänkte jag :) får ju finbesök imorrn!♥

Darn you snow!

Godmorgon godmorgon!
Nånting sånt. Idag är det torsdag och planerna ser ut som så att jag tänkte dra in lite tidigare till skolan för att prata med lite lärare, sen har jag naturprov, lunch, samtal och sen ska jag till mitt nya jobb :) yay!  Tummen ner för vädret dock! Hoppas jag hittar rätt bus nu bara :P så att jag hittar till jobbet :) vore ju en fördel liksom :P Känns lite pirrigt men väldigt bra :) Så tummen upp för mitt nya jobb people!
BILDKÄLLA


Snow snow

Snow, snow, go away
come back again
another day..
som typ nästa vinter?? -.- Det är ju helt sjukt vad det snöar just nu, på bara en liten stund så har det blivit alldeles vitt ute! Nu får det väl räcka liksom? Det är sommar jag vill ha!

Plugga järnet

Hej hej hej hej hej hallåå!
Onsdag idag och vad ska jag göra? Jo jag ska ta och plugga järnet! :P Inte så kul, men nödvändigt!
Tjingeling alla snyggisar där ute!♥

Nu så!

Nu gör vi ett nytt försök att ta oss till skolan :) :P
Btw, ni som inte läst min blogg tidigare: kolla in denna blogg beataids.blogg.se. Vi försöker samla in pengar till aidsforskningen. Så köp gärna ett armband eller två, det är ju för ett gott ändamål + att ingen kan göra allt, men alla kan göra nått! :)♥

Great!

(Min bäbis på bilden :) så sööt, sover alltid vid datan när jag sitter där)

Det här var just fint de! :P Halvvägs till skolan, i tron om att jag skulle komma försent en aning så får jag reda på att vi har sovmorgon >.< goddammit! Så det var ju lika bra att bege sig hem igen då :P Men man får väl se det från den ljusa sidan, man fick ju en extra motions runda :P he he.. .

Off to school

Dagens :)

Prövar min lycka

Tänkte pröva min lycka i ännu en tävling :)
"Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode 
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis."

Klicka på bilden för att komma till tävlingen och/eller klicka på texten ovanför för att komma till fashionbox.se



Det var längesen

Hej hopp!
Kom underfund med att det var längesen jag gjorde någon ny design på mina naglar :P Lägger iaf upp några bilder i det här inlägget nu på gamla designer jag gjort tidigare :) Dåliga cam bilder, but I hope you enjoy it anyways!

J to the LLicious

Jag är med och tävlar hos JLlicious om smycken (klocka) från Aldora.se
den som vinner får själv välja färg på klockan, var med du också!

Klicka HÄR för att komma till tävlingen alla finisar :)


Vad gör en..

.. blogg intressant för er att läsa? Själv kollar jag mest på folks bilder :P :)

Bloggtrafik.se

Pröva det, det funkar faktiskt.
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=vernanilsson
:)

Not again :P

BILDKÄLLA
I think faith is playing me a joke :P Asså, det här var ju inte lite unfortunate :P nånting sånt. Haha, förra veckan skulle jag ha gått på jobbintervju på onsdagen, men det blev istället flyttat till på tisdagen, alltså idag. Och idag när jag ringer in för att kolla att det fortfarande stämmer, eftersom jag på ryktesvägar har fått höra att Chefen är fast utomlands, så får jag först inget svar. Utan det bara piper upptaget. Men efter mycket om och men så är det någon som svarar.
__________
-
Och vad tror ni människan säger? Haha.. "H(chefen) sitter fast i Rom och kommer kanske inte hem förrän i slutet av veckan, men vänta du ska få prata med någon som har koll på det här". Så då får jag prata med en annan kvinna som säger att jag fortfarande kan komma om jag vill, men att det finns en man på boendet som kanske har magsjukan så det kanske vore en smart idé att flytta på mötet så att jag inte riskerar att bli smittad. Så jag ska få åka in på torsdag istället.. haha.
__________
-
Men tydligen så var det inte en jobbintervju utan de ska bara visa mig stället, visa hur det går till där osv. För innan vi la på så sa kvinnan "välkommen till oss då, hoppas att du kommer att trivas här :)" hehe :P Ganska skönt att veta att jag faktiskt har ett jobb då :P :) grattis till mig!


I love the weather!

Hej hej hej hej hej halååå! :)
Haha, är ju på så bra humör när man vaknar nu för tiden! Men det är bara för att man vaknar upp och inser att det är soligt och fint väder ute! Kan det bli bättre eller? Jo snart är ju sommaren här så :) Då blir det inte bättre!
_________
-
Idag ska jag till Sävja för en "jobbintervju". Vet inte om jag ska kalla det för jobbintervju eftersom att hon sa: "jag behöver dig där, dom här veckorna. Kan du då? Bra, då syns vi på tisdag. Reg utdraget kan du visa när du får hem det". Hehe :P men vi får se :P Tydligen så var hon utomlands så vi får se om hon lyckats ta sig hem till Sverige nu då :P (med tanke på vulkanutbrottet, ask molnen osv.)
_________
-
Jag insåg en sak igår när jag satt och snackade med Lisa i skolan. Det är 2 år sen jag och Jocke träffades och blev tillsammans, nu i sommar :D Helt underbart! Tiden har gått så fort och jag kan knappt tro att vi verkligen har varit tillsammans så länge :) Känns som en evighet sen, fast samtidigt inte :P svårt att förklara det där :P
_________
-
Well, nu ska jag fixa det sista på mitt CV, klä på mig perhaps, städa lite och sen kolla upp om det verkligen blir ett möte :P Ha det bra allihopa!♥

Jag vet vem jag är

Melissa Horn - Jag vet vem jag är
Lyssna på texten, den är så otroligt skön.♥

Allt som har sin början

Måste ha sitt slut. Hello everybody!
Vaknade idag i tron om att detta skulle bli en toppen-great dag! Men icke, skenet kan bedra :P Redan efter första lektionen idag så sjönk humöret. Men det är så det är ibland. Negativa människor kan ju få hålla sig undan ett tag nu, för er orkar jag verkligen inte med nu. Mitt humör sjunker nämligen i botten tillsammans med ert negativa sätt, fort som bara den.
_____________
-
Var för övrigt på förlossningen idag för ett studiebesök som jag trodde skulle vara mycket roligare. Men det var iaf trevligt att de lät oss komma dit. Där vill jag jobba någon vacker dag, iaf på ett sånt ställe. Vart till och med lite drama under studiebesöket, F i klassen svimmade. My god. Skämdes nästan lite över mig själv eftersom det tog sån tid för mig att göra något efter att hon svimmat. Hon svimmade, alla blev knäpp tysta sen började barnmorske eleven och sjuksköterskan där att vända på henne, ta blodtryck osv och jag höll upp hennes ben. Hon vaknade upp i panik, vi lugnade henne och då tuppade hon av igen för att sedan vakna efter en stund. Gissar på att det kanske var lite vätske och syre brist, för det var ju så kvavt i förlossningsrummet som vi var i.
_____________
-
Nej, nu ska jag ta och fiffla lite med mitt CV och sedan får vi se vad jag gör :P Tar och sover en stund kanske för att kunna plugga ännu mera :P Skulle behövas känner jag. Alla behöver ju ta en paus någon gång. Jag menar, hur ska man annars orka med allt? :)

Dagens

Är på sommrigt och fint humör idag!(även om min klädsel inte riktigt visar det haha:P)

Yesterday all my troubles seemed so far away

Hej hej godmorgon allihopa!
Igår blev väl eg. inte riktigt som tänkt men det blev iaf en produktiv dag. Jag och Jocke åkte till Ikea för att  möta upp hans mor där. Vi hjälptes åt att packa alla hennes grejer i släpkärran och sen begav vi oss hem till hennes, fortfarande, ganska nya lägenhet. Och där kämpade vi rätt länge med att bära, packa upp och spika/skruva ihop dom nya garderoberna! Det tog ett bra tag men det blev iaf snyggt! :) Sen bar det av för lite middag och jag betade av lite plugg innan vi tog ett bad och det sedan blev kväller.
__________
-
Idag är det ju måndag och vi ska på studiebesök på förlossningen :) yey! My future job hoppas jag ju! Ska bli kul :) Shit.. både studenten och studentskivan börjar närma sig, betygen sätts snart och btw, imorgon ska jag på min jobb intervju! Fast det lät nästan inte som en jobb intervju, det lät mer som att jag bara ska dit och kolla in stället och ev. skriva under lite papper :P haha. my god. Vill börja jobba så fort som möjligt faktiskt!
_________
-
Nej nu ska jag göra lite vettigt hade jag tänkt, sen blire att gå iväg till skolan om ett tag. BYE alla finisar där ute!♥

Saturday night

Hej hopp allihopa!
Kl är ungefär halv 11. Jocke är kvar i garaget med Emil och jag har tråkat sönder mig själv ett tag nu. Ingen aning om vad man ska göra. Gå och lägga sig eller kolla på tv? Nått utav det blire iaf. Förmodligen sängen om det inte finns nått kul på tvn. Superb lördags kväll? Det går att diskuteras..

Rubriken liksom

Efter en ny lyckad bakrunda, efter att ha vinkat av Jocke som nu är i garaget med Emil och efter att ha lagat Jocke's halsband som gått sönder så ska jag unna mig själv en liten stund framför MTV's "Teen mom". Tycker det är ganska intressant faktiskt, men ni behöver inte oroa er över att jag ska skaffa mig en egen knodd i min ålder :P (Har inte direkt gjort något ansträngande idag, men ska plugga järnet lite senare). Bye!! Ni är fina allihopa you know and don't forget it!

Svin finns det gott om!

Och du ska föreställa en brandman? Folk ska kunna lägga sina liv i dina händer? Fuck no, du borde låsas in. Du borde få smaka på din egen medicin.PUNKT.

Inte okej bakdag

Hej hej hallå!
Igår var ingen bra bakdag asså :P haha. För det första så ville inte degen jäsa och för det andra så ville inte ugnen samarbeta som den borde ha gjort så bullarna blev brända ist :P Vilket resulterade i mörkbruna och stenhårda bullar :P Men ingen fara, Jocke tyckte dom va goda iaf :P haha. Men ska pröva mig på en ny sats idag :P
_________
-
För övrigt så fyllde ju Vicky 20 år igår, Grattis till henne! Och sen så kollade jag och Jocke på filmen "Precious", den var lite trög, inte världens bästa film men man blir verkligen tagen och vill se den till slutet. Kan faktiskt rekomendera den även fast den var lite trög, det gäller bara att man har lite tålamod. Det handlar om en tjej som är 16 år, hon är överviktigt, blir misshandlad både fysiskt och psykiskt av sin mamma och hon blir våldtagen av sin pappa. I början av filmen så får man veta att hon väntar sitt andra barn med sin far. Om man ska se den här filmen så tycker jag verkligen att man ska se den ända till slutet. Annars verkar det lite onödigt.

BILDKÄLLA
Tjejen i filmen är verkligen en stark person som tillslut står på sig själv och väljer hur hennes liv ska vara. En förebild för andra personer som råkar ut för sånt här. I slutet av filmen så stod det faktiskt "For all the precious girls around the world".. okej kanske inte riktigt sånt men nånting sånt vare iaf :P Kommer inte ihåg exakt hur det stod, men jag tyckte det var fint.♥


Baka baka liten kaka!

Hej hej hej hej hej halllåå!
Här bakas det vaniljbullar för hela slanten! Nerå :P men jag bakar faktiskt vanilj bullar :) Väntar på att bullarna ska jäsa litegrann bara, sen blir det att fylla dem med egen gjord vanilj sås och pensla dem lite så ska dom in i ugnen :) Om det blir lyckat så kanske man tar och skriver receptet här sen om ni vill :)

BILDKÄLLA


Tråkinlägg

Hellåå!
Hemma igen, trött som få! Slutade tidigare idag efter en tvär redovisning. Jocke är på gymmet och kommer hem om x antal timmar :P Och jag är sugen på vaniljbullar.. hm, kanske ska pröva mig på att baka några? Men grillat blire till middag iaf :) mums!

Kom igen people!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen!
Köp biljetter till vår studentskiva som är den 6 maj @ Birger Jarl, här i uppsala!



Home at last

Yeye! Finally home från naturkunskapen :P Fia och jag jobbade på flitigt och även fast vi blev klara fort så tror jag att vårt arbete blev bra :) Finns inte så mycket att säga om den här dagen, känner mig på bättre humör iaf än imorse vilket är ett tummen upp! :) Lite plugg ska man nog kunna få in, sen tänkte jag kanske laga lite filippinsk chicken adobo! FETT GOTT MANNEN! haha.. sen så hade älsklingen fått för sig att han skulle massera mig när han kommer hem :) Sötis! Blir väl efter maten så klart men iaf :P Han gör vad han kan för att vara en snäll pojkvän och det funkar! :) Flera gånger om!
BTW! Stötte på min religions lärare nu innan jag skulle hem och hon hade den glada nyheten att jag fick 87.5 på provet(av vad vet jag inte :P) och det var tydligen väldigt nära ett MVG. Alltså inte bra nog(tycker jag eftersom jag ville satsa på ett MVG), men ett VG är inte helt fel det heller :P Ganska nöjd över det så jag ska ge mig själv en klapp på ryggen tänkte jag^^.
Take care så länge alla fina(inside and out) människor!♥

It's a little bit funny this feeling inside

Hej hej!
Torsdag morgon idag och kl är 8. Idag blir det att dra till skolan för dagens enda lektion, naturkunskap B. Denna morgon känns lite sådär men det är så det kan vara ibland! :P Vet inte vad som händer idag, blir väl att plugga efter skolan. Lite plugg hinner man alltid med.
_____________
-
Igår efter skolan drog jag med Nadine till station för att träffa Vicky och Becca. Vi satt i solen, pratade och bara hade det trevligt :) Sen blev det en promenad hem i eftermiddagssolen. Vilket var rätt skönt, förutom när två alkoholister kände för att vara "roliga". Fick höra "vill du följa med mig hem?", "kooooom dååå, kom igeeen!" och lite sånt.. ni förstår :P Då var det bara att skynda på sina steg litegrann :P haha. Well, ska väl käka frulle nu då.. bye alla finisar and cheer up om ni är på samma humör som jaaag!♥
Lånad bild på Becca och Vicky
Lånad bild på Nadine :)

God morgon folket!

God morgon God moooorgooon!
KL är 6.20 och solen lyser in lite fint i vardagsrummet! Har nyligen vinkat av Jocke som dragit till jobbet och ska själv ta och duscha och fixa mig innan skolan och dagens studiebesök! Mådde piss igår kväll! Ni vet att jag skrev att jag tror stormvindarna försökte ge mig nackspärr? Dom lyckades nästan! Blev säng liggande runt 9 tiden och jag tror faktiskt inte att jag nånsin haft så ont i varken nacken eller huvudet, förutom när jag hade migrän förut. Började ju nästan gråta förtusan! Men min fina karl kom hem vid 10 tiden från garaget så då servade han mig med ett glas vatten, alvedon och en värmedyna! Snäll, snäll, snäll, fin, snäll pojkvän jag har! Är lite spänd idag, men förhoppningsvis så drabbas man inte av en nackspärr iaf :P
________
-
Well, nu har jag inte tid att sitta här tror jag faktiskt :P Vi får höras senare eller nått :) BYE alla fina människor! Remember att ni är värdefulla! Och ta till vara på våra soliga dagar nu! Man vet ju aldrig när dom tar slut :P :)♥

No more brains!

Hej hej hemskt mycket hej!
Vet ni hur mycket jag har pluggat idag eller? Tror faktiskt min hjärna har ramlat ut redan :P Och sen tror jag att dagens små storm vindar har försökt ge mig nack spärr, för varken min nacke eller mitt huvud mår så bra just nu :S GODDAMMIT! Känns som om jag skulle behöva ta mig en ipren och gå till sängs, men jag är fortfarande inte nöjd med dagens pluggande(trots att min hjärna har ramlat ut). Vill ju kunna naila ett MVG på provet imorrn, men då känns det som om jag skulle behöva läsa igenom allt nån gång till.. hinner ju inte plugga imorgon :( well, well..

BILDKÄLLA
Btw, fick ingen respons angående mitt "neger" inlägg. Ganska tråkigt faktiskt, ville ju höra lite åsikter

It's the bomb!

Hej hej hallåååå!
Tog en paus och tänkte tipsa er lite om en ny bloggare :) Han kallas för Guevacci och i detta inlägg som jag tänker länka er till så har han skrivit upp ett Filippinskt mat recept som heter "Chicken adobo". I LOVE IT! Jag lagar inte den maträtten på just det sättet, använder ett mer försvenskat sätt :P (tänker dock pröva detta sättet nån gång :))
Klicka HÄR eller på den lånade bilden nedan för att komma till recept inlägget :)

Dagen i all ära

Hej hej hallåå!
Hade en lektion idag, engelska, och den kändes som om den var över på en pisskvart så det var bara att promenera hem igen i den fina solen :) Väldigt mysigt faktiskt förutom att det blåser som bara den ute! Goddammit! Flygger ju nästan bort :P Plus att det är så jäkla dammigt ute nu när dom inte hunnit fått bort allt grus från vägarna.
_________
-
Well, well idag händer inte så mkt. Ska bara plugga tills hjärnan ramlar ut eftersom vi har ett prov imorn på Hinduism och Buddism. Hope all goes well! :) Vinkade av Jocke nyss som ska åka upp till garaget på cykeln :P :) Skönt att båten snart är klar! Kan ju passa på att göra lite reklam för honom och hans båt blogg HÄR! Han ser så sjukt nöjd ut när han pratar om den där båten :) a.k.a hans älskarinna! haha :P Nej nu ska nog ta och bränna på några köttbullar och sen fortsätta mitt försök med att få hjärnan att ramla ur! :) BYE alla fina!♥

Dagens


Blä

Misstänker att jag har varit så duktig att jag tappat bort mitt bank kort och mitt leg. Använde det senast i fredags, kunde inte hitta det i lördags när jag skulle till högskole provet och jag har fortfarande inte hittat det. IT SUCKS! Sen när jag kollade på  internet så har tydligen en "PRIS INTERNETBETALNING" gjorts efter att kortet försvunnit.. great! Det var väl ungefär 38 spänn.. men iaf. Så nu är det bara att spärra kortet. Hur man ska göra med ett borttappat leg har jag dock ingen aning om.. Känner mig lite besviken på mig själv om man säger så. Brukar ALLTID ha koll på dom grejerna..

Neger är ett fint ord

Idag i skolan så satt vi och gjorde diskussions frågor på Etiken, om American history X filmen. Och i slutet av lektionen så sa vår lärare: "Snälla kan ni tänka lite mer på att inte använda ordet Neger så mkt?" (på ett ungefär iaf) Och min första tanke var att Neger är inget fult ord! Tycker ni att Neger är ett fult ord? Vad tycker ni om ordet negress då? Det är väl ändå samma sak?
____________
-
Säg till om jag går över gränsen på nått vis, men jag tycker verkligen inte att Neger är ett fult ord. Det har blivit det eftersom "alla" använder det som ett skällsord. Fast det kanske var ett fult ord från början? Men kan vi inte då göra det till ett mer positivt ord?
____________
-
Om man pratar om folk och säger "ah men du vet den där vita killen" då är det ingen som reagerar så mkt, men om man säger den "där negern" då blir det ett jäkla liv! Det är som ordet f*tta (ni vet vad jag menar) det är känt som ett fult ord. Men eg. så vet vi allihopa att det inte är något fult med det ordet. Det är bara vi människor som Gjort det till ett fult ord. Och varför jag "censurerade" ena bokstaven i det ordet är för att jag vet att det finns sådana människor som verkligen tar illa upp om man skriver det.
____________
-
Skulle jag vara "Neger" då skulle jag vara stolt över det och inte bry mig om folk säger neger, vilket jag är säker på att många är och gör. Jag tycker det är fint att vara Neger, hoppas jag inte är den enda. Jag har själv blivit kallad för neger (hallå jag är närmre en guling?) och jag bryr mig faktiskt inte om de kallar mig för det för jag vet ju själv vad jag är, dessutom så är neger INGET FULT ORD! Är det bara jag som tycker så? Negativa som positiva åsikter är mer än välkomna!

En så kallad rubrik

Hej hej hemskt mycket hej!
Så underbart fin dag idaaaag! Får ju glädje rus i kroppen :) Därför tänker jag inte skriva allt jag skulle vilja just nu :) Det får bli ikväll istället ;) Njut av solen medan ni kan alla söta läsare!♥

Fin fint!

Fin fin dag idag people! Och idag börjar skolan igen.. pust.. tur att man tar studenten snart :) Btw, igår när vi kom hem efter middagen hos svärfar så svullnade två av mina fingrar på min högra hand? :S Weird. Har börjat reagerat mer och mer, fått utslag i ansiktet och så. Men sån svullnad som jag hade igår har jag inte haft på över nått år! My god.. tror jag måste börja käka mina allergi piller igen >.< Gjorde det igår och då gick svullnaden iaf över. Funderar på om man kanske börjar bli känsligare nu pga allt pollen som börjar komma fram ute? Fast... haha.. jag är ju iofs inte pollen allergiker :P Bara mot pälsdjur och kvalster :P .. Yeye, w/e, nu ska jag börja bege mig mot skolan :D BYE alla snyggisar!♥

Städ bilder :P

(KLICKA FÖR STÖRRE BILD/ER)
Allt detta skit+ännu mera skit fanns i min garderob :P
__________________________________
-
Såhär såg ena garderoben ut innan städningen
________________________________
-
Ena garderoben efter städningen
________________________________
-
Andra garderoben efter städningen. Väskor och klänningar. Skor.


Duktiga katten!

Hej hej hallååå!
Underbar dag idag asså! Solen skiner och det är allmänt bra! :) Har en liten städdag idag, vi e bra flitiga vi, och senare ikväll så ska vi på middag hos svärfar och hans fru!
Jocke satte ut katten idag i koppel medans vi städade och vet ni vad hon gör? Hon lirkar av sig kopplet och kommer in och sätter sig i vardagsrummet :) HON ÄR SÅ DUKTIG! haha, jag är stolt över henne faktiskt :P (som den tönt jag faktiskt är :P) Så nu kan vi låta henne springa ute ibland på baksidan utan att behöva tro att hon kommer att springa bort :P :) Blir hon rädd så springer hon bara in! Bra uppfostran där, kanske kommer att gå bra att skaffa barn i framtiden? :P haha. Nej, nu ska vi käka lunch och sen fortsätta på dagens städning, kan lägga upp liite bilder sen o mjag orkar :) BYE alla fina!♥

Blahablaha

Börjar bli riktigt dålig på att uppdatera känns det som :P Men tar ju inte ni skada av förstås :P Tanken var väl att jag skulle försöka mig på att skriva ett litet inlägg nu med vettigt innehåll men kan inte komma på vad det var jag skulle skriva :P Nåja, kan väl iaf berätta att jag anmält mig till högskolan nu! Hoppas man kommer in. Sen så ska jag göra högskole provet imorgon, hoppas det går bra!
_______
-
Nu tror jag att jag ska antingen plugga lite mera, pröva lite gamla högskole prov eller gå och lägga mig! Skulle behöva göra allt av dom alternativen :P Well, well ha det så bra så länge!♥ (och ha i åtanke att jag har lite bloggtorka ett tag framåt nu, finns annat att prioritera känns det som :P)

Goodie

(Fortfarande under uppbyggnad)
Känner ett litet söt sug, men är inte sugen på den stora godisskålen som faktiskt står och flinar åt mig här. Är inte heller sugen på varken kolorna, cupcakes'en eller dumlekakorna som jag har bakat :P Så jag tror att jag ska baka mig något annat. Kanske ska göra om dumlekaks receptet lite grann :) Well see :P Btw, så tog Jocke med sig cupcakes'en jag bakade, till jobbet och dom blev verkligen uppskattade :P haha. Så det är fritt fram för mig att baka, utan att grejerna ska stå här hemma och bli gamla :P

Under..

uppbyggnad.. igen :P

Dagens låt

Blir ju som kär på nytt :)
Joshua Radin - Only you



Gårdagens kommentar

(Sitter och kollar på arga snickaren)
Jag: ... meh.. dom flyttade väl in när hon var hög gravid? :S
Jocke: Aaah, och dessutom så hade hon precis fött barn!
Jag: ........?.... *tänker*.. eeh.. ASG! Va?? HAHAHAHAHAHHAHAHA
Jocke: Jaja.. hehe.. du vet va jag menade..
Jag: HAHAHAHAHAHAHAH.. HAHA.. HAHAHAHHAHA
Jocke: men lägg av! så kul va det inte!
Jag: HAHAH.. joh.. ahahahhahahahahhaha.. de.. hahahaahaha.. vare visst.. hahah

Jag undrar jag

Hm.. jag undrar jag.. kanske att man ska ta och rensa lite i garderoben och starta en bloppis?  :P :) Tjäna lite extra cash, tänkte jag.

Produktiv som fan!

Tjo tjo! :)
Igår, måndag, var en riktigt produktiv dag! Jag  följde med Joakim hem till hans pappa för att byta vinterdäcken, sedan var vi hem till hans farbror för att hälsa på. Självklart var katten med oss :P Haha. Hon måste ju också få följa med och ha lite kul ibland ju :) Där blev vi iaf bjudna på lunch och sedan drog vi vidare till garaget.
___________
-
Väl i garaget så börjar Jocke mecka och jag börjar tvätta, städa och dammsuga bilen :) Det blev så fint såå! Sedan kom svärmor upp och då hjälpte jag henne att tvätta hennes svarta bil som faktiskt blev röd sen :P haha. Sedan gick jag runt och dokumenterade när Jocke och Emil meckade med båten :P hahha, tänkte att han kunde behöva lite bilder på dem båda till hans båt blogg :)
___________
-
Efter garaget åkte vi till Willy's för att handla lite saker som fattades hemma och sedan bar det av hem för att käka jättegod oxpytt :P Sedan tog vi oss ett låångt, varmt och skönt bad innan det blev sängen :)
___________
-
Nu imorse så kom lillasyster Elin hit, hon ska vara här i några dagar :) Vi har precis bestämt att vi ska baka pizza till middag. Och så får vi se vad vi hittar på mer :) Bye! Ha det så bra alla fina!♥

Rättvik

Hej hej hallå!
Jag glömde ju totalt att berätta om vad vi gjorde i Rättvik :) Vi åkte ju iaf hemifrån på lördagen, hämtade och skjutsade Jockes arbetskompis till Björklinge och sedan for vi iväg till Rättvik. Väl framme i Rättvik så blev vi lite snopna för det var ingen hemma :O Men det gjorde inget, för vi njöt av vår solen istället och tog oss en promenad runt i Rättvik och självklart var vi tvungna att ta en promenad ut på "siljan-bryggan", lång bryggan. Eftersom vi hade tid och vädret var så fint så satt vi där ett tag och bara njöt :)
_____________
-
Sen drog vi hem till min moster igen och väntade i solen på att de skulle komma hem igen. Vi fick lite lunch och sen så var förberedelserna för hennes födelsedagsfest igång. Det blev ganska trevligt med massor av mat, folk, musik, karaoke och.. ehm.. bingo :P haha.
_______________
-
Dagen efter, på söndagen, så vart det att städa lokalen vi varit i och efter både städningen och frukosten så begav vi oss iväg till frälsnings arméns lilla kyrka. Inte min grej kanske att dra till frälsnings armén, men det var ett tag sen jag var med mina släktingar plus att det var ett tag sen jag var i kyrkan så jag tänkte varför inte :)
_______________
-
Efter gudstjänsten, som var 1.5 timme lång, så drog vi oss tillbaka till min mosters place, käkade lunch, drack kaffe och sedan drog jag och Jocke hem till Uppsala för att byta kläder och sedan dra igen.. hem till Jocke's mamma för påskmiddag med hans kusiner :P Det var nog godaste middagen jag käkat på länge! Det var ungsstekt lamm kött(provencale) och potatisgratäng till och massa annat tillbehör :) Sedan fick vi hembakad efterrätt..MUMS!

Hej hopp!

Hej hej hallåå!
Hoppas alla har haft en fin påsk! För det har jag :) Har ju varit jättefint väder hela helgen! :)
Hehe, jag updaterade er aldrig om mitt bakande men jag kan ju säga att både mina kolor och mina dumle kakor blev ytterst populära och lyckade :P :) So they say iaf :P Har inte smakat riktigt på något utav dom eftersom jag inte är så förtjust i sånt :P Vill ni också pröva på massa goda saker så kan ni gå in på den här länken: bevemyr.blogg.se.
_______________
-
Nej, nu ska jag käka frulle med min karl och sedan ska vi klä oss och dra till garaget för att greja lite med bilen och annat :) Ska bli lite kul faktiskt, det var ju längesen jag var i garaget :P
BYE! Ha det så bra alla fina!♥

Update

Update om bakningen: Lyckades inte så bra med första satsen med choklad kolor. Kokade den nog för lite, för den är alldeles kladdig och gå inte att göra något med :P Andra satsenblev mer lyckad, men måste vänta ett tag till för att se om den verkligen blir bra. Lakrits kolorna står också och väntar. Har inte hunnit med dumle kakorna. Får se när jag hinner med dem för nu ska jag träffa bodil och sen  kanske käka middag med jocke, elin och alex. yeye!
Bye så länge!♥

Bak time!

Hej hej hallåå!
Solen skine på för fullt ute och det känns bara helt allmänt bra idag! :) Håller på och ska baka lakrits kolor, choklad kolor och dumle kakor! :) Hoppas det blir bra bara :P Jag brukar nämligen va duktig på att misslyckas med det jag bakar haha :P Ni får väl en rapport sen :P För nu ska jag fortsätta! Bye!♥

Längesen

Det var längesen jag fick inspiration till att rita
men idag fick jag det och jag är nog ganska nöjd :)
Min inspiration var konstnären Audrey Kawasaki's bilder.
(ursäkta den dåliga cam bilden :P)

RSS 2.0