Jag vill ha sommar, sol & värme NU!

Vill inte du?

Ni är vuxna männniskor..

.. så bete er som det! Skäms ju nästan över att vara släkt med er, ni beter er som små fjortis flickor som går i högstadiet. Om ens det.

My god

Fick ett samtal nyss och nu är det tydligen två till som vill att jag ska fixa deras naglar :P Haha, kan ju bli rik  på det här ju x) Ne inte riktigt men det är ju kul när folk uppskattar det man gör :)
Dålig bild men det är på mina naglar iaf, guldigt med rosa mönster.
Och nedanför är en bild på Vickys naglar. Rosa med tre svarta "ränder"
och nagel klistermärken i form av blommor.
PUSS!

Hoppsan hejsan :)

Hej hej hallå!
Sitter här hemma, nyss duschat, ska städa lite, handla mat till Öregrund och sen dra dit. Ska bli trevligt som vanligt :) Förutom det så har inte mycket hänt. Målade Vickys naglar idag och hennes kompis tyckte det var snyggt och nu har jag fått ett litet "gig", ska måla naglar åt henne och skulle få betalt för det :P Very najs, med några få korvören för något jag tycker är kul!
Vi får höras senare! BYE!

Yeye

Long time no seen och nu sitter jag här hemma med Victoria!! :) I like it!

Katten och jag bjuder på den :)


Strålande dag!

Hej hej hallååå!
Är på strålande humör denna underbara dag! Hahah :P Varför kanske beror på vädret :) det är sol och ack så fint det är! På tal om ingenting så fyller Jonas år idag och det ska ju självklart firas! :) See ya tonight boys!
__________
.
Kom och tänka på en helt random grej :P Tänk om man skulle gå och byta identitet bara sådär? Göra saker man aldrig i vanliga fall skulle göra (: Gå lite mer crazy utöver det vanliga. Det vore ju faktiskt rätt kul :) Men jag skulle nog kunna gå som längst att jag typ skaffar en anonym blogg och skriver vad än som faller mig in utan att riktigt bry mig. Yeah w/e, värsta tönten tänker ni säkert då :P Men jag tänker oftast på vad jag skriver pga att jag vet vilka en del är som läser min blogg. Vill ju inte direkt ge ut fel uttryck om mig till folk.. Kanske låter lite konstigt hela grejen men ah :P Man kanske skulle pröva? Fast å andra sidan så är det så mycket onödig energi som skulle läggas på det isf :P Känns som om man har tillräckligt att göra iaf :P
_________
.
PUSS!

Kii.se

Hej hej hallåå!
Tänkte bara skriva lite kort om att jag är med i en tävling om att vinna fokis outfit! Erkänn den är ju för söt ;)
Man kan vinna koftan, klänningen och leggingsen och de kommer från kii.se


Snöig tisdags morgon

Hej hej hej hallåå!
Sitter här hemma, har precis vaknat och ser att snön bara öser ner där ute. Nog får väl vara nog?? Eller?  Nu vill jag ha sommar, sol och en hel last med värme! (lagom förstås :P) Såg att Cecilia ska åka ner till värmen idag och mamma med co sitter ju nere i Filippinerna i detta nuet. My god! Det var inte så längesen jag var i Filippinerna men jag skulle definitivt inte banga på att åka ner dit just nu! Jobbig flygresa men det är det värt!
__________
Idag ska syster komma och hälsa på någon gång under dagen. Vilket ska bli trevligt :) Frågan är bara när hon kommer. Men det visar sig :P Nej nu ska jag ta och fixa lite frulle och ta tag i mina studier. Ha det så bra allihopa! See yah!

Där ser man

Haha hejsan hoppsan!
Ni vet min dubbelgångare jag har snackat om?.. Jag fick tag på hennes facebook och då var jag ju bara tvungen att fråga vart hon kommer ifrån och gissa vad?... hon kommer från FILIPPINERNA! :O Fast bara för att hon kommer från Filippinerna så betyder det ju inte att hon skulle kunna va en long lost syster :P Men eftersom jag inte vet någonting om släkten på min Biologiska pappas sida så blir man ju lite fundersam :P
__________
Hm.. vi får se vad man kommer fram till :P

Gammal som ung?

Pratade med en kvinna från Filippinerna på Facebook för ett tag sen och vår konversation gjorde mig så suuur! Hon frågade om jobb, utbildning, min ålder och sedan när hon fick reda på att jag jobbar ibland och bara är 18 år så sa hon.. "am ok.. eeh ur too young!" Och en sak som jag hatar mest är när folk påstår att det är en människas ålder som bestämmer hur bra funtad man äär! Det är juu sååå inte sant! Jag tycker i alla fall inte att det alltid stämmer! Ja jag är "bara" 18 år, jag kan vara omogen ibland, men betyder det att jag missköter mitt jobb?? NEJ! Absolut inte! Hur en människa funkar beror på kunskap och livserfarenhet tycker jag.
http://media1.break.com/dnet/media/2008/11/71%20An%20Old%20Silly%20Face.jpg
BILDKÄLLA

Det finns ju dom som påstår att unga mammor är "dumma i huvudet", omogna och okapabla till att ta hand om sina barn pga sin ålder! Är det alltid så? NEJ! Vissa unga mammor kanske inte passar, men det är fel att säga så om alla! För vissa mognar faktiskt fortare än andra och jag tror att de unga mammor som bestämmer sig för att behålla sina barn, de mognar och skärper sig för att de fakiskt måste(De flesta iaf). Det finns ju de föräldrar som är 30-40 år och beter sig som omogna och egoistiska fjortisar! Men vad säger folk om det? Ingenting, det är ju lättare att klanka ner på de som är unga och faktiskt försöker? Eller? Jag säger som jag alltid sagt: ATT VARA MAMMA ÄR INGEN ÅLDER! Sen så kan jag ju naturligtvis tycka att det är synd att bli mamma för tidigt, alla bör få vara barn och ungdom ett tag innan man ska ut i vuxen livet. 18 anses som vuxen här i Sverige, ja, men det betyder inte att man behöver gå och skaffa barn. Jag tvivlar inte på att unga mammor kan ta hand om sina barn, men jag tycker att man ska leva klart sitt liv först. Skulle kunna skriva att jag tycker att man ska utbilda sig, men det är många unga mammor som fortsätter att kämpa på och plugga även fast de har barn och det tycker jag är starkt gjort av dem!

http://www.alternativeculture.com/travel/seagypsies/family.jpg
BILDKÄLLA

Haha, jag vet inte om nånting riktigt hänger ihop and makes sense av det jag skriver just  nu. Men det enda jag eg. vill ha sagt är att jag tycker att det är fel att säga att det är åldern som gör dig mogen. Det är delvist sant men att säga att jag är för ung och omogen för att jobba bara för att  jag "bara" är 18 år och inte har tagit studenten än det är FEL! Det är som att säga att du är en sämre människa för att du är invandrare! Tycker jag iaf! Jag är inte sämre bara för att  jag är från Filippinerna och är ung, jag kanske rent utav är bättre än de som jobbat i 40 år eftersom jag har lärt mig så mycket som är nytt medan de kanske är kvar i det gamla.
__________
Jag vill inte diskrimineras pga. min ålder, jag vill inte diskrimineras pga. mitt utseende, jag vill inte diskrimineras pga. att andra människor tycker olika saker. Jag vill uppskattas för det jag visar att jag kan, för det jag gör och har åstadkommit. SÅ snälla, dra inte alla över en kam! Det är så onödigt!


Solig dag

Vilken lycka att vakna och inse att det för en gångs skull är sol ute! Dock så snöar det fortfarande, men det är ju en annan femma :P Haha. Undrar hur mamma har det där nere i värmen nu. Har inte hört något från dem, men jag får anta att de är upptagna bara.
___________
Idag händer inte mycket, ska hem till Uppsala, gå på Spa och hudvårds party.. typ :P Hemma hos Jennybenny, det är Eeewaah som ska hålla i skiten om jag nu uppfattat det rätt. Yeye, sen igår så var vi en sväng hem till Engbergs och häsade på , vi fikade lite pratade mycket och sen bar det av hem för middag och melodifestivalen :)
__________
Well, har inte mycket mer att skriva. Vi höres :) Ha det så bra!BYE!

Home sweet home?

Hej hej hallå!
Sitter här i Öregrund igen(mammas hus såklart) och funderar lite på hur livet kan förändras. Först från att vara ett oväntat, oönskat barn, till att spendera första året i mitt liv hos min mormor och morfar(som jag förövrigt trodde var mina föräldrar på den tiden). Till att sedan flytta till Sverige(Från Filippinerna) och växa upp i denna mysiga lilla "stad" tills jag var 16-17 år. Ja, jag skrev att jag var ett oönskat barn, för det är vad jag faktiskt tror att jag var, men i nu läget så vet jag ju att jag är älskad och har varit det länge!
__________
Hela mitt liv har kretsat kring Öregrund, Östhammar, vännerna osv. Men idag kretsar mitt liv kring Uppsala, fortfarande lite Öregrund(kom igen det är ju my hometown liksom :P), min fina pojkvän osv.. mitt "nya" liv.
För några år sedan bodde min (svenska) pappa tillsammans med oss i Öregrund, sen förändrades allt, han flyttade till Filippinerna, mamma skaffade ny kille, vi flyttade från mitt älskade Öregrund till Storvreta, sedan träffade jag Joakim, vi blev tillsammans och efter ett år flyttade vi ihop medan mamma flyttade tillbaka till Öregrund.. Shit.. För några år sen så hade jag aldrig kunnat tänka mig det. Flytta från Öregrund liksom.. det var allt jag kände till nästan.
__________
Men vet ni vad? Inte är jag bitter för det^^ Alla måste ju gå igenom livet på ett sätt eller ett annat och i dagsläget så kan jag ju faktiskt ärligt säga att jag mår bra. Jag är lycklig över hur livet ser ut nu även fast jag kanske gärna skulle vilja ha det på ett annat sätt i vissa lägen. Jag är tacksam över det jag har idag, jag är tacksam över att all min erfarenhet har gjort mig till den jag är idag. För jag är väl en rätt så okej människa ändå.. eller?
Jag är tacksam över de nya vännerna jag träffat, de nya minnena vi skapat och eg. så ska man väl inte se tillbaka allt för mycket. Man ska se framåt och skapa nya glada minnen :) Ta livet för vad det är liksom och inte försöka göra om det till vad man önskar att det hade varit.
__________
Jaja, kanske låter lite cheesy det jag har skrivit nu :P Men w/e  :) Nu ska jag gå och leka med lillan och mysa med katten som följt med mig till Öregrund ;) BYE! Ha det så bra.

Inte okej!

Sverige har fått snömani! Det slutar ju aldrig att snöööaa!! Har ju snöat nonstop i några dagar nu ju :P Och mamma är påväg ner till Filippinerna :O Inte okej asså :P hahah. Vill också ha värme nu ju!
Japp, detta är mitt paradis. Dock inte den bästa bilden :P
Förutom att mamma och co är på väg till värmen så händer inte så mycket. Fick sportlov idag! Ska käka middag med bästaste Joakim och sen bär det av med katten hem till lillasyster och morbrors fruga som har hand om lillan medan mamma är borta. Varför är lillan hemma kan man ju då undra eftersom mamma är på väg till värmen. Men det är faktiskt så att Lillan var med mig till filippinerna i två månader förra året och har just nu ingen större lust att följa med ner :P Så hon stannar hemma istället :) Hon sa att hon tycker bättre om där det är kallt :P Men det kan jag förstå. Hon är ju 5 år och älskar att leka i snön!
Thats all from me for now! Bye! :)

Who the freaking hell is she??

Än en gång så var det en kille igår som frågade om jag kom från Björklinge :P Men nej! Det är den där jäkla dubbelgångaren som jag inte har nån aning om vem hon är! Please  tell me om ni vet vem hon är :P
________________________________________________________________________________________
Bjuder på den här lite halv roliga filmen på pappa och lillasyster när de lekte för länge sen.
PUSS!

Jesuuus!

Det tok snöar ute nu ju :O blir ju nästan deprimerad!!!! När ska det ta slut liksom?? MY GOD!
Förutom att det tok snöar ute, så har jag sov morgon, Religion, studiebesök på BRIVA och sen slutar jag :) Efter det så ska jag väl hem och fixa i ordning middagen tills min fina pojkvän och hans mor kommer :P Vet inte om jag skrivit det tidigare men tänkte ordna lite god "Filippin mat", wokad kyckling med bambuskott, paprika och soya, ris och vårrullar :) Mums!

Dement eller vadå :P

Hade tänkt skriva ett inlägg om både dittan och dattan och lägga in bilder, men jag kan inte komma på vad det var jag skulle skriva :P Så det får bli det här onödiga inlägget istället^^  Well, förutom att skriva detta onödiga inlägget så ska jag plugga till torsdagens naturkunskap B test och invänta min karl som är i garaget (:
See ya later foks!

Yeye

Off to school nu då :P Det här får bli dagens:
Thights, 2 linnen och wesc tröja
Slappis klädsel today!
BYE!

Tisdag idag

Och jag har en lektion, Engelska C. Sen ska jag väl ströva runt på stan en stund och efter det så ska jag till Ungdomshälsan :) Sen har jag väl inte mycket mer att skriva om idag förutom att det förmodligen blir att plugga lite sen.
BYE!

Ge mig en bok :)

Hallååå!
Ingen som har en skönlitterär och bra bok skriven på engelska att antingen ge eller låna ut till mig? :)

Btw

Varför blir mina styckeindelningar så weird för? :S Hur jag än gör så bli allt till en text istället för uppdelat.. suck..

Anonym fråga

Halluuue!
Fick en fråga i ett inlägg om swoppers.se och nej det kostar ingenting att bli medlem där :) Det enda som kostar är att skicka iväg grejerna du bytt med någon, isn't it great? :P Jag rekomenderar faktiskt sidan starkt då jag har swoppat till mig en hel del nu på ganska kort tid ändå :P
Nu över till annat :) Gick i skolan idag som vanligt :P Hade först möte med både a och b klassens student(skive) grupperna :P, sen hade jag etik och livsfrågor, historia och tillsist sjukvård där jag redovisade min praktik jag hade i filippinerna med en fin liten powerpoint :P Jag tyckte inte riktigt att jag fick med allt som jag skulle vilja prata om, men jag fick ju i alla fall med det nödvändigaste om hur det fungerade på sjukhuset där osv. :) Kul att det uppskattades faktiskt :)
Vi fick dessutom tillbaka våra hemskrivningar på sjukvården om mag- och tarmkanalerna och dess sjukdomar. Guess vad jag fick? MVG och hur glad är inte jag över det? :P Har ju bara legat på vg nivå nu ett tag eftersom jag varit så skoltrött^^ Känns ju som om man faktiskt skulle kunna komma tillbaka till dom där bra betygen som man en gång i tiden fick :P We'll see :)
Sen har jag väl inte så mycket mer att berätta eg. :P Förutom att idag så får svärmor nycklen till sin nya lägenhet, så vi ska väl förmodligen dit och titta lite :) Sen ska jag plugga, känns ju som om man fått tillbaka lite av glöden igen :) Vilket är bra! Måste ju gå ut med bra betyg :)
Bild på mig och syrran från helgen:

Home again and it's monday!

Hej hej hallåå!
Kom hem igår efter en helg hos systeryster i Lindesberg. Vi har haft det jättetrevligt käkat massa gott, pratat en hel del och sen gick vi ut på nån liten pub och bara hade det trevligt. Vi liksom satt ner och pratade eller gick upp och dansade med alla 40-50 åringar x) hahhaa. Men det var jättetrevligt :)
Idag är det måndag och det händer väl inte så mycket antar jag :P Mamma, Lars och lillebror åker till Filippinerna på fredag :O SKÖNT för dom att slippa det svenska vädret ett tag :P skulle jag också vilja haha, lite less på snön nu!
Well, nu ska jag käka frulle, gosa med katten och fixa mig innan jag tar mig till skolan :) See yah!

Hej hopp!

Sitter hemma hos min syster and it feels great! Har typ inte träffat henne på ett och halvt år! Yeye I'm happy!


KUUUUUUL!

Hej hej hallå!
Skulle fått hem ett paket idag med grejer från en tjej som jag "swoppat", gissa vad jag fick? Ingenting förutom adresslappen som varit fast limmad på paketet... SUCK!.. Så paketet ligger väl nånstans i Sverige och skräpar. Men vad jag inte riktigt förstår är varför brevbäraren lägger ner en lapp med typ 8 frimärken på och som uppenbarligen hör ihop med ett paket :P Asså.. visserligen så kanske han inte kan göra något men.. dom på posten fick iaf ett gott skratt när jag gick dit och frågade lite och berättade om det. Får väl se om man får hem det överhuvudtaget nu.
Tur att min favvofilm(som även fanns i det försvunna paketet), moulin rouge, går på tv nu! Kanske man blir på lite bättre humör iaf :P

BILDKÄLLA

Något som iaf inte hamnat fel på posten är armbandet på bilden nedan. Vilket iaf känns rätt skönt :P

BILDKÄLLA


Just another manic thursday

Yeye! Håller på att bakar kladdmuffins och chokladmuffins med glasyyyr! :D Gott gott gott!

BILDKÄLLA



Overjoyed!

Haha, hade värsta ångesten när jag gick hem från skolan, efter att ha pratat med studievägledaren om dittan och dattan :P Men när jag kom hem så kollade jag ner i postlådan och hittade något som gjorde mig på bra humör igen :D Tänk vad fort saker och ting kan vända :P hahahaha.
Fick hem ett paket med mina första swoppade grejer! WOHO! Har jag tur så kommer de sista grejerna imorgon :D

BILDKÄLLA



Tänker på dig Neilza Mae



Det går inte många dagar utan att jag tänker på dig! Jag undrar hur du har det, hur du mår, hur din framtid kommer att se ut. Jag är fortfarande lika stolt över att vara din Gudmor och jag hoppas att jag får se dig igen.




 


Japp japp

Sitter i skolan och har naturkunskap. Vi har precis haft lunch med lärarna(Tobbe, Martin, Frida och Ewa), vi har gått igenom alla uppgifter som vi ska ha till nästa veckas prov och vi håller på med ett experiment  nu som ska stå och dra sig ett tag innan vi kan fortsätta. Sen ska man väl hem och göra nått vettigt. :P

Jag vet, lite onödigt inlägg :P Men jag kände fört :P Man behöver ju inte läsa om man inte vill :P


Hej hej hallåå!

Torsdag idag och jag har insett att dagarna bara flyger iväg! Bokstavligt talat FLYGER iväg! Jag menar hallåå, vart tog Januari vägen?? Och snart är det dags för Mars, studentkryssningen och London :O My god! Snart har man tagit studenten också och sökt till högskolan :P haha.
Har väl eg. inget vettigt att skriva just nu men jag gör det iaf :P Ni vet swoppers.se som jag  tjatar om lite överallt hela tiden? :P Haha, jag totally LOVE IT! Har swoppat massa grejer nu och there's more to come :) Allt jag kan säga är PRÖVA PRÖVA PRÖVA PRÖVA!
Jo juste, på lördag drar jag hem till syrran! Har typ inte träffat henne på år och dar känns det som och om jag inte har helt fel så var det nog över ett år sen vi träffades :( SÅ det är på tiden att vi träffas :) Mihi, really miss that girl! Vi brukar alltid ha det kul och trevligt :) Sen hoppas man ju såklart på att få träffa lilla systersonen Neo också :) Honom var det ännu längre sen jag träffade! Han ska va hos sin pappa den här veckan, men Niklas är inte omöjlig så det är nog inget problem med att få träffa honom :)
Nej nu har jag inte tid, ska fixa mig och börja bege mig till skolan! See yaah! :) (Märks väl att jag är på bättre humör nu för tiden, än vad jag var för några veckor sen va? :))

jessicasjoqvist.blogg.se har en tävling!

Som jag är med i :) Vill du också gå med och vinna goodiebags med värde runt 500 kr.
Klicka då HÄR!


Bild på goodiebagsen tagen från jessicasjoqvist.blogg.se



Jag älskar min baby!

Och som ni ser så har jag ny design.. igen haha :P

Could be anywhere in the world

Hej hej hallå!
Har tänkt på en sak. Alla vet vi att med vuxen livet och självständighet så hör ansvar till. Men ibland känns det inte som om folk(kompisar) förstår det. Jag har ju flyttat hemifrån och bor med min "fästman". Han betalar de flesta räkningar eftersom jag inte har något jobb, men jag betalar det jag kan betala. Som maten och annat när vi är och storhandlar. För som student så har ju jag inte så mycket pengar att komma med, men jag försöker verkligen bidra med det jag kan för att det ska kännas rätt.
Och den här månaden så har jag haft det lite dåligt med pengar, jag har betalat lite räkningar själv hit och dit. Visserligen så är det mitt eget  val att följa med min engelska klass till London och betala för resan när jag ändå har dåligt med pengar. Men det gäller ju att prioritera och planera. När får jag den här chansen igen, att åka på språk resa till England? Kanske aldrig, speciellt inte med den engelska klassen jag är med i nu. Kan jag åka till England nu? Ja det kan jag faktiskt, om jag nu väljer bort lite andra saker.

BILDKÄLLA
Känns kanske lite snopet att inte kunna göra saker med kompisar, att säga nej när de vill ut på stan och hitta på någonting. Men måste man så måste man ju, eller hur? Det var en kompis som skrattade lite åt mig och frågade "vadå har du inte ens råd med en bulle och lite kaffe?", jag vet att hon inte menade något illa men jag tog faktiskt lite illa upp. Jag vill ju gärna ut på stan och ta en fika, men jag känner inte att jag vill lägga ut dom pengarna, jag känner inte riktigt att jag har råd med det trots att jag har pengar till en bulle och en kaffe. Jag måste hålla i pengarna, vilket jag aldrig varit bra på. Men jag börjar lära mig nu, ska man komma nån vart i livet så måste man ha hand om pengarna på rätt sätt.
Men alla aktiviteter med kompisar behöver ju inte kosta eller hur? :) T.ex. mina kompisar brukar vilja gå ut och dansa och ha kul. Bara för det så behöver man ju inte kasta pengarna på krogen. Kommer man lite tidigare eller skriver upp sig på listan så får man ju oftast komma in gratis och bara för att man är på krogen så behöver man ju inte köpa drinkar. Jag har faktiskt inte druckit nått alls de senaste gångerna vi varit ut och jag har inte betalat inträde eftersom jag stått på listan. It's perfect! Vad tycker ni?

Syns inte så bra..

.. men här är en bild på mina allergi fina ögon :P 
Dock så har det lagt sig lite nu(utan medicinens hjälp för övrigt), men om man kollar noga så ser man att det ena ögat är lite rött och svullet runtom ^^ Dessutom så sticks det lite i läppen också och i ansiktet, hoppas dock på att allt ska lägga sig snart. Life's great sometimes! :P

Yeye


USCHA

Great! Jag har fått en allergisk reaktion, hittar inte min allergi medicin and I look like crap!

BILDKÄLLA



"TEORI"

Hej hej hallå!
Hemma från skolan! Och om ett tag ska jag på den sista teori lektionen :P Vilket känns rätt skönt även fast det är en lång väg kvar till körkortet :P

BILDKÄLLA

Förutom det så har ju jag varit till ungdomshälsan här i Uppsala.. helt i onödan! Haha, det var ju nästa vecka som jag hade en tid :P Så jag bokade om till tisdag nästa vecka istället för måndag, eftersom vi har lektion på måndagstiden. Känns onödigt att skippa lektioner när man inte behöver det. Så nästa vecka ska jag in och byta till pstav.. hoppas jag på iaf. Men jag kommer ju att få komma dit igen efter det för först måste dom typ skriva ut en p-stav till mig tror jag och så får man boka tid då man sätter i den.. nånting sånt. Kan ju skriva mer om det nästa vecka :P Finns väl nån som kan va intresserad :)

Dagens :)

T-shirt med tryck
Trash-leggings á la Verna design
Gina kofta
Access örhängen

"KORT HÅR"

Jo men lite sugen är jag på att klippa kort! Dock vet jag att jag alltid ångrar mig efter att ha klippt kort :P
Vad tycks?

Nails nails nails

Vitt baslack, rosa/guld ränder :)

"MÅNDAG MORGON"

Hej hej hallå!
I vanliga fall så skulle man väl ha måndags ångest som alla andra människor när man vaknar på en måndag, men icke! Inte denna måndag :) För idag har jag bara en lektion och sen så ska jag till Ungdomshälsan här i uppsala för att byta preventivmedel :P Hoppas lite på en p-stav så att man slipper hålla reda på alla piller :P
Well, well. Förutom det så händer inte mycket just nu. Har fastnat totalt för swoppers.se :P haha tycker det är skitkul! Har nu bytt till mig en rosa topp, ett grön spetsvolang linne :P, en vit klänning(som jag tänkte sy om), två röda linnen, en gul hm topp.. och sen va det nog inte så mycket mer :P Ska försöka lägga upp lite smycken och accessoarer sen också :) Om du inte är medlem, bli det nu! Och referera gärna till mig om ni har lust :) Heter Verna på den sidan.
Klicka HÄR för att komma till swoppers.se!

Swoppers.se

Haha börjar gilla den sidan asså! Synd att man e så kinkig bara :P Har fått en några som är intresserade av mina grejer, men de har inte haft något som intresserat mig, men nu minsann så börjar det komma fram lite saker (: Får se hur det artar sig!

"STUDENTKLÄNNING"

Jag så så sjukt sugen på att sy mig en egen studentklänning :O någon som har en sömmnads docka på lager som jag skulle kunna ta över? :P :)
(Klänning från stylebystars)

Lördag

Hej hej hallå!
Idag är det lördag och jag är sjukt pepp på att hitta på något fast ändå inte :P Ibland är det ju skönt att bara vila också :) Tanken var väl att jag skulle städa och plugga idag, vilket jag kommer(måste) göra idag, det gäller bara att jag ska komma igång.
Haha, igår hade ju Jocke grabb-kväll här hemma. Vi gjorde hemmagjord pizza, jag pluggade, dom drack öl och drog till bastun som finns här på föreningen. Sen när de kom hem igen så fick jag överlämna tvn till grabbarna och sen dra mig in i sovrummet där jag smsade lite fina kompisar :P Sen så hände väl inte så mycket, jag tror nästan att jag somnade vid 21-22 tiden nån gång :P haha. Fin fin lördag va? :P
Förutom det så gick jag och Joakim till gymmet som finns här på föreningen. Blev ganska besviken när jag såg det, trodde det skulle vara liite fräschare faktiskt + att det inte fanns varken cross-trainers eller löp band och det var gammla tränings maskiner :P Men man ska inte vara så kinkig I guess. Det är väl därför som det är gratis att träna där. Tycker nästan de skulle ta in en liten månads avgift så att de kunde fräscha upp stället då och då. Men icke.
Få se om jag känner för att fortsätta gå till gymmet :P Kan ju faktiskt behövas x)

Nails nails nails


"This will do"

Hej hej hallå!
Vet inte om jag ska ha designen såhär men nu börjar jag iaf använda den här bloggen istället :P
Idag är det fredag och jag ska till skolan snart. Så vi hörs väl sen, ska fixa mig nu!
BYE!

Ny design..

.. Igen :P vad tycks nu då?

Yeye

Såhär har det blivit! Under min lilla paus från pluggandet :P Vad tycks? Ge mig tips om vad som e bra och vad som e dåligt! Smaken är som baken you know, men jag vill ha lite åsikter och respons :)

"This far so good"

Hej hej hallå!
Så här långt har jag kommit med bloggen då. Rosa bakgrund, vit text, vita rubriker osv. Det är eg. kursiva rubriker(zapfino) men av nån anledning så syns det inte när jag klickar upp bloggen. Men, men.. vi får se hur det artar sig. Måste i vilket fall som helst plugga nu och fixa käk om ett tag.
Btw, nån som kan hjälpa mig att ändra på storleken på texten?
Bye!

Suck..

Hade nyligen en assnyggdesign.. men den försvann..

Under

uppbyggnad..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0