Kolmården

Hej hopp!
(Ser nu från Krippa och Lindas data att min header ser helt fel ut :P lr?)
Idag bär det av mot Kolmården, firade Lill-Jocke igår med massor av godsaker och sen en skitgod middag. Finns inte mkt mer att säga, slapp iaf tältet i natt :P

See yaah!

Du är värd så mycket mer.

Men det är du som måste inse det själv
och släppa taget.
Du vet ju själv att hon gör dig illa.
I will always love you
och jag finns här, väntandes på att du ska fatta rätt beslut♥


Bye bye goodbye!

Hej hopp!
Hade jättetrevligt på midsommardagen, träffade massor av trevligt folk och käkade mycket god mat hos mamma :) Mycket mer finns väl eg. inte att berätta :P
____
-
Idag bär det av mot Oxelösund för att fira Lill-Jocke som fyller år och det är idag som vår bil semester börjar :) hihi, ska bli riktigt kul faktiskt :) Planeringen blev lite sabbad, men det är inget nämnbart. Det är bara att göra det bästa av situationen!
____
-
Ne nu ska jag käka frukost och fixa innan vi drar. Ska lämna bäbisen hos svärmor också. Bye alla finisar, hörs om en vecka!

För det var hennes dag

Hej hej hallå!
Kissemissen har fyllt ett år! Fyller ett år på midsommardagen :P haha. (människo år) I love my baby! (hur töntigt det än låter ;)
____
-
Bjuder på bilder från innan vi fick henne och när vi precis fått hem henne :)

Jag kom på några saker..

  • Jag har tagit studenten
  • Jag är nu utbildad undersköterska med räddningstjänst och akutsjukvård i grunden
  • Jag har ett jobb + ett extra jobb(om man nu vill kalla det så)
  • Jag har flyttat hemifrån
  • Jag har varit förlovad med min sambo i snart 1 år
  • Jag har en bebis(-katt)
Jag är mer än lycklig och man kan väl säga att jag har kommit en bit på vägen in i det vuxna livet :) Känns helt sjukt att rabbla upp de här sakerna när bara var för nått år sen som man bodde hemma och det är inte ens en månad sen man fortfarande satt i skolan och pluggade. Things turned out good.



Sommar och sol!

Hej hej hallå!
Håller på att ändra bloggdesignen. Det mesta är väl klart förutom att jag inte har en aning omhur jag ska ha headern :P det får bli ett framtida projekt, har inte tid med det nu :P BYE! Åker till öregrund idag!♥

Sommrigt humör!

hej hej halllååå!
Sitter och diggar till absolute summer hits 2010 och känner mig allmänt glad :) Första dagen på "semestern" och jag tror bestämt att jag ska ta och mysa till det lite hemma nu. Städa undan och göra det fint ute på altanen och slänga ihop något gott till middagen innan Jocke kommer hem :) Vad säg som det? :)
______
-
Bjuder på mig själv idag!

minlillafrizon har nytt lösen

Tjolululu!
Uppe med tuppen och varit uppe ännu tidigare :P tänkte lite fel så jag gick ju upp typ en timme tidigare än nödvändigt :P haha. smart brud.
____
-
Nu ska jag till jobbet, näst sista dagen då. Sen blir det ledighet och förhoppningsvis så behöver dom ingen inhoppare :P Haha. Kan ju liksom inte säga nej till att jobba när de behöver folk och jag är ju anställd av en anledning ;) Kan dessutom inte byta pass.. hur bra filmen än är, Jenny! :P Jobbet går före! nej, vi höres! BYE måste springa till bussen!

It's time for take off!

Hej hej hallå!
Idag bär det av! Väntar på svärmor som ska hämta mig :) sen drar vi för att kolla på pojkarna när dom tävlar! :) I love you boo, best wishes for you both!

Baby let me break you down

Hej hej hallå!
Undrar hur man ska göra med den här jäkla bloggen :P kanske ett sommarlov? Har inte tid att blogga längre känns det som + att internet f*ckar sig hela tiden. Well jobbar för fullt nu för tiden, gått på kurser osv. Ska jobba kväll för tredje dagen i rad nu.. Och på lördag blir det båttävlig i Simpnäs (?) Skulle eg. jobbat på lörda, men det var en fin liten dam på jobbet som var snäll och sa att hon kunde byta pass med mig :)
__
-
Nej har inte tid med det här nu, måste fixa litegrejer innan jobbet. SEE YA!

Pardon moi!

Hej hej hallå!
Sorry för denna "isolering från omvärlden", men som ni säkert förstår så har jag haft så mycket annat att göra :) Studenten är avklarad, jobbet börjar snart, var hos farbror doktorn idag osv. Men mer än såhär tänker jag nog inte skriva :P :)
_______
-
Ni får veta mer i sinom tid :) Perhaps tomorrow? You never know (: Nu säger jag God natt till folket ist!♥

Sweeet!

Hej hopp!
Äntligen klar med sockerpastan! Det kommer bli great till tårtan :) Ska göra små rosa rosor att ha på(lärde mig sånt när jag praktiserade på ett konditori), med lite gröna blad och silverkulor :D Dock är pastan lite för söt för min smak, tungan liksom rullar ihop sig och vill ta livet av sig :P Men jag är ju iofs inte så mycket för söta saker :P
För att komma till receptet klicka HÄR!


BILDKÄLLA


Worth fighting for

Hej hej hallå!
Onsdag idag och jaghar inga lektioner! Vilket jag eg. inte hade i måndags eller tisdags heller :P Åkte in i måndags enbart för att föreläsa för paralell klassen om min utlands praktik(har säkert tjatat om det tidigare :P) och idag ska jag in bara för att möta Sandra från klassen å göra en grej, sen tömma mitt skåp och lämna in skåp nyckeln :P My gosh! Nu närmar det sig verkligen!!
(Ego bild från innan jag blev sjuk :P)
Well, är ju förkyld fortfarande. Hade feber å shit i måndags men det är bättre nu, fortfarande snuva och ihärdig hosta dock :P SÅ LÄGLIGT INFÖR STUDENTEN VAAA??? :P
______________
-
Efter att ha varit i skolan och fixat så ska jag på stan och möta Merit. Behöver fixa några grejer där och senare ska vi till Märsta för att fixa mitt hår. Det blev ju inte i lördags.. söndags.. måndags eller tisdags.. men idag måste jag verkligen fixa det annars hinner jag inte inför studenten ju! :O Ajja, I-lands problem liksom. Nu ska jag göra sockerpasta som jag ska pryda min studenttårta med! Och sen ska jag fixa innan jag drar iväg till skolan. See yaa!♥

RSS 2.0