Mitt hjärta brast lite mer..

Verna

oh no :(

07:12Myrna

im finding ways to make her stay longer here..not in the shelter for d abandoned children.

 

 

Vad ska man säga liksom? .. Jag skulle mer än gärna ta henne hit och ge henne den vård som Sverige kan erbjuda.. men.. jag kan ju inte :/ Förhoppningsvis så får hon stanna hos dem. För jag vet hur mycket de bryr sig om henne och där får hon den uppmärksamhet hon förtjänar. Jag ska få träffa henne igen, det har jag bestämt mig för!

 


Cerebral Atrofi

Jag har inte riktigt insett vad Cerebral Atrofi betyder ännu.. men jag fick ett meddelande om att mitt gudbarn hade det när de kollade på hennes datortomografi..
____________
-

Verna

oh :( so what happens now?

07:01Myrna

stil wait for eeg result. i think d operation for her cataract wil no longer push trough.her life span is just about 10 years accdng to d neurologist..sad.

____________
-

Vad ska man säga liksom? Även om hon bara har runt 10 år kvar av sitt liv så kan det blir 10 bra år.. fast det negativa är ju att hon inte får gå igenom sin operation och kommer då förmodligen att.. ah jag vet inte.. vad är det för liv att leva som blind och hjärnskadad?.. Hon kan inte prata, hon kan inte gå, kan hon ens förstå? Det är ingen som vet.. tror mitt hjärta gick sönder litegrann nu.






Hej hopp!

:) Tisdag idag, ingen lektion. Men det blir en sväng i duschen nu, städa och jobba på den där plugg högen som jag snackade om tidigare :) PUSS!♥

Hej hej!

Sitter här hemma  i Uppsala igen, har varit i skolan som vanligt. Tyvärr känns det som om jag är på vippen att bli sjuk. Det har gått lite fram och tillbaka idag. Ena stunden har jag huvudvärk, sen försvinner det för att sedan komma tillbaka, ont i halsen, lite illamående som försvinner snabbt osv.. Men jag kanske bara är trött? Man vet aldrig, dock tycker jag att jag har sovit som vanligt :P
_______________
-
Idag ska för övrigt katten ta bort sina stygn, eller vi har planerat det iaf :P Ska ner till veterinären här i Svartbäcken på drop-in tid. Hon är så söt! När jag säger ifrån när hon gör något dumt så lägger hon sig ner på golvet och visar att hon är underlägsen och att det är jag som bestämmer. Man kanske kommer att bli en bra förälder trots allt? hahahha.. humor.
_______________
-
Ne, nu ska jag maila massa lärare.. igen. Och kolla över plugg-högen som växer. See yah alla fina!♥

I said what what

Hej hej hallå!
Sitter förnärvarande i Öregrund. Har nyligen käkat supergod middag och nu håller jag på att snaska lite godis som jag fick. Gjorde ju värsta tabben imorse, hade totalt förträngt att tiden skulle ställas om idag så hela schemat blev som ändrat :P Missade lillasysters kalas och allting. Men det gör inget, jag kompenserade det med att sitta och pyssla med henne en massa.
_________________
-
Saknar min karl så oerhört mkt! Jag kom ju liksom hem från London för en vecka sen, på måndagen åkte han till garaget med Emil för att ha guy time och mecka efter jobbet som vanligt, tisdagen så drog han och gymma efter jobbet, Onsdagen var han på ett privat ärende efter jobbet(vill inte skriva det här i bloggen) och på torsdagen efter jobbet så åkte han till Sälen med grabbarna :P Haha, han har fullt upp om man säger så! Fast visserligen så har vi ju träffats mycket ändå med  tanke på att vi bor tillsammans, men jag kan inte hjälpa att sakna honom ändå :) Det bara blir så liksom :P Och nu är jag i Öregrund när han kommer hem, så får inte träffa honom förrän imorgon eftermiddag/kväll efter som jag går i skolan, han jobbar och oftast brukar han åka till gymmet efter jobbet på måndagar :P
Sen så har jag mycket plugg den här veckan, på torsdag ville han åka till sin styvbor, jag skulle följa med men nu fick jag höra att moster har födelsedags fest så jag åker gärna dit istället eftersom jag inte träffat henne och familjen på evigheter! .. Känns som om schemat är fullt i vårat liv ibland :P Men det kan vara rätt skönt ändå :)
_________________
-
Nu ska jag inte skriva så mycket mer så jag inte tråkar ut er alldeles för mkt! Så ni får ha det så bra tillsvidare! Puss!

Hej hej hallå!

Idag är det söndag och jag ska iväg mot östhammar för att gratta lillasyster :)
Ska bli så trevligt så! Tänk att hon börjar bli så stor! Kommer ihåg när mamma och pappa kom hem med henne från BB ju :P liilleknorren.
Lillasyster när hon va jätteliten och på besök i Prag med mamma och pappa :)
_______________
-
Well, well, nu har jag inge tid att sitta här. Måste fixa mig, käka frukost och sen dra till bussen!
PUSS!

Jag följer..

.. strömmen :P klicka på länken och rösta på min bikini will ya plz? :)
http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=AH598aV5yn7bRli6GJ10lc1U#bikiniGallery

Change of plans

Hej hej igen!
Blev ändrade planer, åker mot Öregrund imorogon istället för att gratta lillasyster. Så det blir nog lite utav en städ/plugg dag för mig idag. Har inte så mycket mer att skriva men iaf :P

Lördag

Hej hej hallå!
Blev middag igår med Elin och hennes kompis Emma igår. Det var mycket mycket trevligt :) Idag skulle jag åka tidigt till öregrund för att vara barnvakt, men man kan väl säga att jag försov mig litegrann, kl är snart 11 så jag har bara hunnit fixa disken och käkat frukost än så länge :P. Men nu ska jag skynda mig lite, ta en snabb dusch och packa med mig katten och dra till bussen. Så vi hörs allihopa! BYE alla fina!

Trying to get the good feeling back

Skön sång

Helt otroligt olustigt.

Keep your head held up high.
Keep it together.
Don't loose it.
Let's pretend to be strong no matter what.
It's for the better.
It's good now.
Just hold your head Held up high.

Må det bära eller brista

Jag vill få vårt förhållande att bli bättre.. inte sämre.
Och nej, jag menar inte mitt och Joakims förhållande.

Tänker på dig!

Skrev till läkaren som fanns på min praktik, om min gud dotter på facebook.
Verna

hello! how are u?

hope all is well, how's it going w neliza? :)

10:10Myrna

hi..she's in manila wid mabel,marisa and janet.ct scan,eeg and blood tests were done.they'l be back by tom

but result of eeg wil b released after 2 weeks.

_______________
-
För dem som inte vet om det så är hon som sagt hjärnskadad, blind osv. Orkar inte dra hela historien nu, men om ni vill att jag ska det så säg till :P Jag hoppas och ber om att hennes prover/test kommer att visa sig vara bra nog för att hon ska få den behandling de tror sig att hon behöver. She deserves all the help that she can get and need. Visar sig proverna vara bra så skulle hon tydligen få opereras, hur och vad det är för operation kan jag tyvärr inte säga. Vill inte säga för mycket om något jag inte vet så mycket om. Så det återstår att vänta och se.
_______________
-
Bilden är från den dagen hon döptes och jag skulle misstänka att hennes grimaser blir pga hennes hjärnskada. I love this girl! Önskar att jag kunde ta hit henne till Sverige.
________________________
-
Tänker på dig jätteofta lilla stumpan! Hoppas och ber för dig som sagt. Om den saken får folk tycka och tänka vad dom vill :) Hoppas på att jag får se dig igen. PUSS♥

Nojjighet

Hej hej hallå!
Vet ni vad jag tror? Att jag bara reagerar så här häftigt på att söka vidare bara för att jag blir så himla nojjig när det handlar om förändringar. Det har jag alltid blivit, vilka förändringar det än gäller :P Det kan liksom räcka med att noppa  ögonbrynen på ett annat sätt så blir jag nojjig :P Men det här ska nog bli bra ska ni se. Jag var bara så trött och sliten igår efter några timmars plugg, skulle jag tro. Plus att man börjar känna av tidspressen nu :P Så min panik och beslutsångest igår kanske man inte ska bry sig så mkt om :P
____________
-
Jag menar, i April så ska jag göra högskoleprovet, i April så måste man även ha skickat in sin ansökan till högskoleutbildningar, vi har lediga dagar lite när som helst från skolan och det är bara några månader kvar tills vi tar studenten och då vill man ju gärna vara klar med allt skolarbete :) Men det gäller väl att man tar allt i lite lugn och ro så ordnar sig nog allt. Hoppas jag iaf :P Sen måste jag lära mig att hantera förändringar lite bättre, skulle jag tro :P Att inte bli så ångestfylld över att ta olika beslut :P Jag står ju med foten i vuxen livet, så att ta beslut blir ju inte bättre med tiden om man säger så :P
____________
-
Jaja, nu ska nojjiga jag ta och fixa här hemma, käka frulle och sen bege mig iväg mot skolan för att möta Chrille och sedan dra till ett studiebesök. Bye bye alla fina!

God dammit!

Hej hej!
Ursäkta alla mina strö inlägg jag gör hela tiden, men jag verkar hela tiden hamna här på bloggen när jag tar mig en kort paus från allt annat som plugg å städning eller nått sånt. Nu är det ju så att jag har ju börjat fundera på det här med att plugga vidare. Jag har ju bestämt mig för att jag SKA plugga vidare, eftersom jag inte bara vill vara undersköterska. Jag säger inte att det är något fel med att vara det, men om jag ska vara ärlig så trivs jag inte som det. Jag tror/tycker/vet att det finns så mycket annat att göra bara man lägger manken till och ser till att man når det mål man vill nå.

BILDKÄLLA
Jag har bestämt mig för att bli barnmorska.. men är det verkligen det jag vill bli? :P Ska jag läsa vanliga Sjuksköterskeprogrammet här i Uppsala, eller ska jag kanske ta en specialist utbildning? Ska jag läsa på distans och jobba samtidigt, eller ska jag läsa på heltid och klämma in jobb då och då när jag får tillfälle för det? Ska jag bara plugga ett tag till? Ska jag ta ett sabbatsår? Hahaha, asså.. vem fan ska svara på mina frågor när inte ens jag kan besvara dom själv? Det är ju MIN framtid det handlar om, inte nån annans. Det är mitt beslut inte någon annans.. Ibland önskar man att livet vore så lätt att det bara räckte med att singla slant när ett beslut måste tas..
A little bit of help or advice? Anyone?


Plattformen

BILDKÄLLA
De flesta lärarna tjatar om att man ska använda sig av studieplattformen för att den är såå bra! Skickade ut meddelande till alla lärare jag har, för några dagar sen, för att kolla hur jag ligger till betygs mässigt osv.. och än så länge har jag bara fått svar från EN lärare, som för övrigt typ aldrig har nämnt plattformen.. What's up with that liksom? :P Börjar bli thight med tid i skolan så skulle ju gärna få svar på mina frågor och skärpa till mig ett snäpp om det skulle behövas :) (och det gör jag gärna i tid.. innan it's too late liksom :P)

Men katten då!

Kul, kul. Är redan hemma från skolan eftersom Ewa sa att vi fick jobba hemifrån, vilket är rätt skönt. Så jag fick skjuts hem av Jenny och Eric. Är ganska så trött idag så kände att det skulle bli väldigt skönt att få komma hem och koppla av några snäpp.
BILDKÄLLA
Väl hemma så möts jag av min söta lilla katt i dörröppningen och hon har sin söta lilla tratt runt halsen :P (Hon har steriliserats, that's why). Jättemysigt liksom, tar av henne tratten en stund och sen när jag går in i vardagsrummet så får jag se att hon har levt lite rövare :P Jockes torkade ros buketter som låg på hyllan ligger nu mera på golvet lite här och var i smulor. Synd att man inte kan lära katten att städa upp efter sig själv :P För nu måste nämligen jag göra det, BYE!

Bjud på dig själv!

Det gör jag :)
Dagens:
Iväg till skolan, PUSS!

Nu vill jag ha sommar!

Hej hej hallåå!
Nu vill jag fan ha sommar asså! Tänk att kunna gå runt i fina sommar kläder och sommar skor, ha sommarlov och inte behöva tänka på annat än sig själv(för det mesta :P)! My god.. jag längtar som bara den!
Det är helt sjukt att vi har varit tsm i över 1.5 år! Kommer ihåg dagen vi träffades som om det var igår, men samtidigt så känns det som om vi varit tsm i evigheter! Det har vi ju inte varit men jag planerar att vi ska det :) Den här killen är "the it factor", känns klyschigt att säga så men det är sant :) Trodde jag varit kär förut, men ingenting är som det jag har nu :)
__________________
-
Ne, nu ska jag sluta skriva massa onödigt :P Ska fixa lite nu innan skolan ist :P See yah beautiful!

Jag har världens bästa pojkvän

Fick en superfin ros bukett av min superfina pojkvän idag :)♥

Nail design


Not agaiin..

Suck.. när jag gick i låg/mellanstadiet så hade jag som en cysta innuti underläppen, den gick aldrig bort så vi fick åka in och operera bort den tillslut. Dock så var det iaf en godartad cysta så det var ju skönt.. även fast jag inte ens funderat på vad det hade kunnat varit.. Och nu är grejen så att jag har fått en ny som vägrar försvinna :( Och den här sitter ännu "längre in" i läppen eller hur man ska förklara. Så det som syns är som en svullnad typ.. bajs..
Skitdålig bild.. vet inte hur jag lyckas med det hela tiden.. men ni ser ju vad jag menar. Har haft den ända sen jag fick en allergisk reaktion för några veckor sen och har råkat bita i den några gånger eftersom den sticker ut så jävligt.. What to do? Vänta ett år som sist? :P Kanske blir att man får lyfta på arslet å ta sig till farbror doktor..

Sorry!

Orkar tyvärr inte updatera om London idag :( Är sjukt trött efter London resan av någon anledning. Eg. vet jag inte varför jag är så sjukt trött, men så är det bara. Hade ju tänkt att stor städa och packa upp från resan, men det har bara inte blivit såå. Var ju till och med skit grinig i skolan idag.. stackars klasskompisar och lärare som fick gå med mig idag. Men så är det ibland.
Bilden är från en dag då jag faktiskt städade som en tok! Tänkte ju visa mina thights från Filippinerna :P
Well well, har ju iaf fått lite skol relaterat grejs gjort :P Vilket är bra :) Nu tänkte jag ta och maila lite lärare och sen ska jag varva ner med en kopp te tror jag, eller så väntar jag med det tills Jocke kommit hem från garaget.. well see.
____________________
-
Btw, biljetterna till min studentskiva som äger rum på Birger Jarl den 6 Maj finns tillgängliga att köpa nu. Det är bara att hojta till om du vill ha en! PUSS!

Min nya favorit

Något för den som gillar Jazz skulle jag tro
Andreya Triana


Varför vara som alla andra..

.. när man kan ha rosa nörd-brillor? :)
Update om London kanske kommer senare ikväll om jag har tid :P Har lite annat inbokat förstår ni :)

London baby, Loooondoon!

Hell yeah! Idag åker vi :D ska blii såå fun! Hoppas bara att man har packat dugligt den här gången :P Man vet ju aldrig vad man får för sig att man eg. skulle ha packat ner när man kommer fram! :P Nått jag vet att jag ska göra är att köpa ett liitet paraply idag innan vi åker :P (lämnade ju kvar mitt i Filippinerna hos pappa). England brukar väl vara lite regnigt from times to times I think och när jag kollade på en väderprognos, på smhi.se, så stod det att det skulle kanske bli lite regn på fredag :P
______________
-
Yeye ye! Nu ska jag kolla över min packning, ta fram de sista grejerna, slänga mig i duschen å fixa mig innan skolan :) Sen bär det av, har ju bara en lektion idag :P :) BYE! Ha det så bra allihopa! Skriver igen på Söndag om jag har ork till det :) Don't forget, you're all beautiful!♥

BILDKÄLLA


Resfeber

Shit pommes! Idag är det måndag och imorgon drar jag och engelska klassen till London! :D Haha, jag har sååå resfeber idag! Ska ner på stan senare efter skolan och växla lite pengar. Och idag har väl nästan alla skolor studiedag FÖRUTOM vår skola  :P haha, Jonas trodde vi också var lediga idag men icke. Så han blev lite grining när jag berättade hur det låg till :P Dock så har vi tydligen studiedag på Torsdag, betyder det alltså att vi har en hel ledig dag i London på Torsdag??? :P Man kan ju nästan hoppas iaf :P Fast, then again så är det nog ganska intressant att göra lite kulturella saker där nere även fast man eg ska vara ledig. Man måste ju ta vara på tiden litegrann, eller vad säger ni? :)

BILDKÄLLA
Wöw, idag ska jag få ett litet gulligt nr från Jerry(Jenny)! Ett nr till hennes chef och har man tur så har man ett jobb inom kort :) Det behövs! Nej nu ska jag ta och fixa innan skolan, BYE alla fina!


Flitig även idag :)

Hej hej hallå!
Idag är det söndag och vädret har varit underbart :)Jag och Jocke har varit rätt flitiga idag me :) Tidigare idag så var vi ut på en liten "utflykt", kollade in svärmors nya lägenhet, sen drog vi hem och bl.a. så satte vi upp nya gardin stänger, jag fållade gardiner, vi har målat, möblerat om liiite osv. Börjar bli finare här hemma allt eftersom :) Ganska stor skillnad om man kollar på hur det var när Jocke flyttade in för första gången :P Haha, btw så grillade vi till middagen också :) Ganska mysigt faktiskt!
________________
-
Inte mkt mer att skriva just nu faktiskt :P Åker till London på tisdag som jag säkert tidigare nämt. Börjar bli lite mer nervös^^ Börjar bli dags att plocka lite så att man har allt framme i tid :) Ne, nu ska jag gå och göra något vettigt innan sängen! :P BYE!

Städar så flitigt så

Hej hej hallå!
Tvättmaskinen går på högvarv, badrummet är skinande rent, sovrummet är näst intill dammfritt i alla hörn och kanter och nu är bara vardagsrummet, köket och hallen kvar! Behöver inte säga så mycket mer tror jag :)

BILDKÄLLA
Man kanske skulle ta och ge sig på att tvätta fönstrena med?

Haha kan inget annat än skratta

Fick denna söta kommentaren idag :)
_______________________
=)
om Du är så falsk:
Ojojoj va har du hänt? 
Hur kan någon säga något om dig? 
Du som är så perfekt! tss....
___________________________
För det första så kan du ju pröva på att stava ordentligt Gumman ;) För det andra så är du ganska genomskinlig. Dessutom så har jag aldrig sagt att jag är perfekt eller hur? Har aldrig varit och kommer aldrig att vara det och det står jag för! Vill du konfrontera mig, be my guest! Jag står för vad jag säger, gör du?

Allmänt om mig

(Gammal bild från Mallorca)
1. Vad heter du? – Verna
2. Hur ser du ut? – kort, vääldigt mörka ögon, svart hår, asiat you know
3. Hur lång är du? – 1,59 kort!
4. Vad har du för kläder på dig just nu? – haha morgonrock
5. Sminkar du dej? – jadå
6. Vilken färg har dina ögon? – Mööööööörk bruna , nästan svarta asså^^
7. Vilken färg är din favorit färg? – Har många favoriter :)
8. Vilken färg har du på huden? – brown ;O
9. Kommer du från ett annat land? – yes 100% Filippinsk
10. Har du någon gång vart utomlands? – yes
11. Vart bor du? – Uppsala
12. Vad har du för färg på håret? – svart
________
-
Ni vet att det bara är att fråga vad som faller er in :)

Du är så falsk

Åh, alla vet vi att Du är mytoman! Vi bara väntar på att du själv ska inse det och göra något åt saken. DU ljuger ju så mycket att du själv tror på dina egna lögner. Inser du inte att Du har förlorat dina vänner pga. alla lögner som du spinner? Stå för det du sagt istället för att ljuga och förneka. Alla lögner kommer fram tillslut och jag tycker att det är ett under att du Inte kommit underfund med det ännu.
BILDKÄLLA
Jag har hört de saker du har sagt om mig och hade du varit ärlig om det från början när jag konfronterade dig så hade vi kanske fortfarande varit vänner. Men icke, du skulle förneka det och ljuga rakt i mitt ansikte. Det bästa var nog ändå när du gick till min bästis och snacka skit om mig.. BIG MISTAKE! Vi vet alla vad du går för.

So many thoughts..

.. .are running through my head. What to do, what to do?
I'm happy, I love my life.
I'm no longer a child, I'm growing up.
Can't you see?
Hold me gently or let me go.
If not, I'll walk that long road by my self.
_______________
-
LEONA LEWIS - HAPPY
Såå bra låååt!, Leona Lewis är en av de bästa artister som finns i dagsläget! Fin är hon också :) Precis som er alla fina läsare!
___________________
-
Idag är det fredag, veckan har gått så sjukt fort, och jag har bara en lektion idag - Historia. Blev ingen städ dag igår som jag tänkt så det får bli idag istället :P Det behövs verkligen. Haha ni skulle sett katten för ett tag sen, ångrar att jag inte filmade henne :P Hon satt vid glasdörren och tittade ut på bakgården, där satt det en fågel som kvittrade.. hahaha.. och hon satt och kvittrade tillbaka x) hahah... asså, hon satt och lät som en fågel, eller hon försökte iaf :P haha, såå sööt! Hon brydde sig inte ens när Jocke öppnade ytterdörren för att gå till jobbet, det är FÖRSTA gången som hon gör så EVER! Annars kommer hon alltid till ytterdörren, ALLTID. Men nu har hon iaf slutat kvittra och gått och gömt sig någonstans :P
___________________
-
Nej, nu ska jag ta och göra lite nytta här hemma. Vi hörs alla fina! Ni är fina allihopa!♥

Seeepeh

Hej hej hallå!
Shit, har märkt att jag beter mig som ett sepe-f*ck ända sen jag satte i p-staven. Mitt humör går upp och ner och vänder på två röda typ. Förstår inte riktigt hur det kan vända så fort, men det kan det tydligen^^ Och på tal om sepe-f*ck så såg jag och Fia en kille idag som borde skjutas mellan benen. Vi skulle gå förbi ett par som tydligen stod och bråkade(från katedralskolan till vår skola), tjejen gråter och han skriker, hon vänder sig om, gråter och tänker gå därifrån. Vad gör han då? Jo han tar tag i hennes arm, rycker henne mot sig och väser: "Kom hit jag vill inte göra dig illa här!" . Och så börjar de gå därifrån. Jag fick känslan av att tjejen försökte ta sig därifrån men killen bara följde efter och fortsatte att rycka i henne och skrika.

BILDKÄLLA
Tacka Gud för att jag har min kille som aldrig skulle lägga sin hand på mig sådär! Men nu känner jag mig skitdum som inte lade mig i, men jag är för feg för sånt. Hade han slagit henne så hade jag gått emellan och gett honom en känga, självklart, men nu när jag inte ens kände dom och han bara skrek och hon gjorde inget förutom att gråta så kändes det fel att gå emellan. Hoppas bara att inget händer den tjejen. Hoppas hon blir av med honom.. för gott! AH... jag vet inte vad jag ska säga eg. Hoppas bara allt blir bra tillslut.
___________
.
Aja, nu står städning på min lista. We'll see ja later foks!

Bye bye :)

Bjuder på ett par fjolliga bilder på mig själv nu innan jag drar till skolan :P
Haha ocj jag avslutar med den här klassiska Filippin posen :P Bye for now! See ya!

Torsdag

Hej hej hallå!
Hur är det med alla snyggingar idag då? Och snygga, det är ni allihopa! :)
Idag är det torsdag och jag har naturkunskap hela dagen i skolan :P Jag brukade tycka att det var skitjobbigt med naturkunskap förut men nu tycker jag faktiskt att det är helt okej, även om det nästan bara är jag från min klass som går på det. (Fia går också den kursen). Annars så är det bara folk från 3a som går där :P
__________
.
Snart ska vi från Engelska klassen åka till London, and it feels great! Känner resfebern smyga på lite diskret :P Har ingen riktig resfebern än, men det känns som om jag kommer att få det :P Någon annan som varit i London? Några tips på vad ni tycker att man borde se och utforska? :)

BILDKÄLLA
__________
.
Nu ska jag ta och fixa mig, käka frukost och bege mig mot skolan :P Bye bye gorgeous readers!

Cleaning

Hej hej hallåå! :)
Hur har ni haft det idag då snyggisar? Jag har bara haft det bra. Jag har ju varit ner till Friskolekampen, som förövrigt var på Fyrishov, och hejade på min kära skola! Vi tog inte hem varken innebandyn eller fotbollen, men vi hade iaf kul och våra lag gjorde jättebra ifrån sig! I fotbollen kom vi 3a och i Innebandyn kom vi 2a och det tycker jag att vi ska vara nöjd över :)
__________
.
Haha katten har somnat på golvet med tassarna i luften.. på tal om ingeting liksom :P Hon är så söt :) även fast hon låter som en brunstig björn hela tiden :P (hon har blivit könsmogen och låter därför väldigt mycket). Nu har jag käkat och gjort lite annat, ska plugga litegrann hade jag tänkt, diska och dammsuga! Det kan behövas städas lite här hemma nu :P Dock är jag fortfarande lite öm i armen efter i sättningen av p-staven plus att jag inte ska börja anstränga armen förrän efter imorgon. (enligt barnmorskan jag träffade iaf).

BILDKÄLLA!

Btw, igår efter att svärmor haft sin föreläsning för 2:orna så pratade jag med min lärare och hon frågade om jag skulle kunna redovisa min utlandspraktik för även 1:orna och 2:orna istället för bara oss 3:or :P Och jag sa varför inte! Haha, jag har ju den möjligheten och jag jag själv iaf tycker att det är väldigt intressant :) Jag har ju fått mycket positiv feedback, massor av frågor :)
__________
.
Well, nog om det. Nu ska jag ta och sätta igång med mina sysslor innan det blir för sent :P Ni får ha det så bra alla fina! Puss på er!

Friskolekampen

Hej hej hallå!
Idag är det Onsdag och friskolekampen är,  så ska möta upp Jenny och sen dra dit för att heja på vår kära skola :P Annars händer nog inte så mkt idag skulle jag tro :P

BILDKÄLLA
Ha det så bra everyone, ni är fina allihopa!

Mys mys!

Nu är det kväll, jag har bakat paj, ska göra te, vänta på min anda hälft och kolla på den älskade serien "Desperate housewives".

BILDKÄLLA


Stackars armen

Hej hej hallå!
Idag har jag pluggat å vart i skolan som vanligt. Nästan iaf. Fick ett sms imorse av min lärare om att vi inte hade någon lektion idag pga. nått möte så istället för att dra till skolan vid 9 tiden så drog jag dit lagom till 13 tiden, då svärmor var där och skulle ha föreläsning om sin bortgångna son. Jag var ganska nöjd med att jag lyckades hålla in tårarna men när jag såg alla tjejer i klassen gråta, då blev det ganska jobbigt. Fast jag klarade mig ändå :P Efter föreläsningen så tog jag och svärmor en promenad hem till min lilla kattbäbis som förövrigt blivit könsmogen nu. Hon springer runt och tjuter som om hon vore en pilsk björn! Haha. Och så käkade vi middag när Jocke kom hem :) Och nu sitter jag här hemma för mig själv.. nästan. Har ju lilla pilska katten här me :P
__________
.
Igår var jag ju som sagt på ungdomshälsan för att få en p-stav i satt och gissa om jag va nervös :P Men det var faktiskt inte så farligt, det gick på fem röda så var det klart. Men det rev till lite i armen fastän man hade bedövning. Men man är väl tuff? hahah, ibland iaf. Här har ni en skit dålig bild på min underarm där p-staven sitter nu. Haha, det ser ut som om jag har målat dit ett fejk blåmärke men så är det faktiskt inte, det är bara webbcamen som får till det sådär på något vänster :P Så det är ett riktigt blåmärke som jag hoppas försvinner snart.
Det där plåstret ska sitta på nu i ungefär tre dygn så att såret kan få läka litegrann plus att jag inte får anstränga armen för mkt. Och jag kan ju säga som så att det räcker med att ja tar i litegrann så känns det i armen att det inte är så bra. Det räckte med att jag vred armen igår på ett lite halvkonstigt sätt så gjorde det skit ont. Men buhu, nu ska jag sluta skriva om det och göra något vettigt istället. Som att diska och plugga litegrann :) Ha det så bra tillsvidare! Puss på er!

Aidsforskning

It's for a good cause.
Jag och två av mina kära klasskompisar säljer handgjorda armband och skänker inkomsterna till aidsforskningen.
Så tänker du bara titta på eller faktiskt bidra med lite gott? :)
klicka på bilden eller HÄR för att komma till armbanden.

Neliza Mae

Sitter och tänker på dig hjärtat. Du skulle gå igenom en massa test den här veckan och kanske opereras. Det är självklart positivt att du får göra det men jag kan inte hjälpa att tänka på allt som kan gå snett. Kom igen, jag går akutsjukvård och räddningstjänst.. jag är inte dum. Jag vet att du är i bra händer men jag kan inte hjälpa att oroa mig över dig. Och att jag inte har någon som helst aning om vad du gör, vart du är eller hur det går och så gör ju inte saken bättre. Men jag hoppas för din skull och litar på att jag blir uppdaterad av dom som har hand om dig.. även om jag bara är din gudmor^^ Jag bryr mig kanske mer än jag borde.. men dom som vet min historia med dig förstår nog varför.. hoppas jag iaf. Puss på dig!♥

I dagens samhälle..

.. så ska man väl kunna få se ut och bete sig som man är utan att bli dömd. Eller? Jag förundras forfarande över de som ska klaga så jävligt på andra när de inte ens känner personen. Lägg er energi på något positivt istället. Vilket jag nog också borde göra istället för att störa mig över alla dessa bitterf*ttor.

Hej hej hallåå!

Hur är det med er idag då? Ni vet att ni är fina allihopa va? :) Solen skiner och allt är bara allmänt bra just nu faktiskt :) Håller på att skriver klart en hemtentamen och ska om ett tag ner till ungdomshälsan för att sätta i en p-stav, hoppas den förbättrar lite girl-promblems :P Måste säga att det här vädret får en på så sjukt bra humör!

Hemma från kryssningen

Hej hej hallåå!
Idag är det måndag morgon. Kom hem igår kväll från kryssningen då :P Det var faktiskt jättekul där och skulle nog inte ha något emot att dra dit igen. (nån gång i framtiden). Glömde kameran hemma, såklart, så jag får vänta med att lägga upp bilder tills annat folk har lagt upp det. Nej nu ska jag fixa och trixa lite. See ya! Ha det så bra!

Finn fem fel!.. typ :P


Galaxy!

Hej hej hallåå!
Idag är det Lördag och klassen ska bege sig på 24-timmars kryssning, student kryssning :) Feels great! Ska bli jättekul faktiskt. Hoppas på det iaf :) Skulle ha skrivit ett litet inlägg igår men det blev bara inte så :P Var så trött att jag slocknade vid nio tiden typ :P Men jag tror inte ni bryr er om det iaf :P Kanske slänge in en bild innan vi drar :)
BYE!

Crappy update

Hej hej hallå!
Känner att jag haft helt totalt sämst update dom senaste dagarna, men har inte riktigt kännt för att sitta och blogga på ett tag :P Men det har inte hänt så mycket iaf: skola, plugg, skola. Men nu i helgen så händer det lite grejer iaf :D Hehe, imorgon är det ju fredag och då får man med sig en Nadine och en Denise med sig efter skolan :) Vi ska hitta på lite bus ska ni se :) Vad det är kanske ni får se imorgon ;D hihi. Sjukt taggade är vi iaf till our "thing" och studentkryssningen som är nu på lördag :D :D yeye!
__________
.
Har inget mer vettigt att säga så vi hörs imorgon istället :) BYE!

Jag förstår inte riktigt!

Hej hej hallå!
Kollade runt på lite bilder idag och många gånger har jag nu sett folk som kommenterar elaka kommentarer till folk och jag kan inte förstå varför :S Varför ens lägga ner sin energi på att skriva elaka saker till folk? Tycker man något negativt så kan man väl hålla det för sig själv istället för att bidra till att någons självkänsla mer och mer försvinner. Det verkar som om det är så lätt för folk att skriva elaka saker, säga "men jag står för det jag säger" eller "tycker jag något så säger jag det!". Men kom igen.. vad tänker ni med? Är ni 5 år eller? Förstår ni inte att det är en form utav mobbning som ni håller på med?
__________
.
Kollade på en tjejs bilder och där var det någon som skrivit "att tjejer fortfarande klär sig som slampor, vart är världen påväg?". Eller något liknande var det iaf och på den bilden som personen kommenterat så hade tjejen en svart tubtopp på sig.. hm.. jag har en vit, en rosa, en gul och en svart tuptopp, många av mina klänningar är tub aktiga.. gör det mig till en slampa? Jag förstår inte riktigt. Visst, man kan tycka att den personen ser ut så och så, men vad vet man eg om man inte ens känner människan? Och VARFÖR måste man skriva dom elaka sakerna man tänker?? Är det så nödvändigt?? Vad tjänar ni på det??

BILDKÄLLA
__________
.
Jag kan tro att mycket sånt här ligger hos personen som skriver/Säger dom där elaka sakerna. Oftast handlar det nog om dålig självkänsla och att man vill höja sig själv med att trycka ner någon annan. Men det är nog ganska lätt för personen att förneka det, men jag tror att om man verkligen känner sig själv, sätter sig ner ett tag och funderar så kommer man  nog underfund med varför man gör som man gör. Om inte så tror jag att man bara sitter och förnekar för sig själv.
__________
.
Även jag har varit sån som sagt elaka saker så det ska jag inte förneka. Men jag har insett att det bara är onödigt, varför inte säga "vad fin hon var", "vad fina kläder hon har" eller liknande. Att säga fina saker till folk känns mycket bättre än att hacka på andra. Att få ett tack eller liknande när man gjort eller sagt något bra känns ännu bättre än att hacka på någon! Jag förslår att ni prövar det om ni nu inte gjort det. Och döm ingen för hårt om ni inte ens känner personen. Jag vet att alla kan vara dömande, även jag men försök ha i åtanke att "okej, jag kanske inte känner den personen. Jag kanske har helt fel om hur hon/han är så jag ska nog inte säga för mycket!" Ni fattar grejen.. hoppas jag.

Mys!

Fick idag hem en guldig medaljong idag i brevlådan, tillsammans med nageldekorationer, lösögonfransar och en ljusblå bikini :) Bytte till mig dom grejerna av en tjej på swoppers.se. Och händig som jag är så klippte jag till och satte in två fina bilder på mig och min kära, underbara fästman.
Ni får ursäkta bildkvalitén :P Tog lite snabba bilder i camen bara :P Jag älskar medaljonger och önskade mig jämt det förut! Har ett hjärtformat och ett ovalt i silver :) Det hjärtformade har jag på mig i detta nu faktiskt :P Fick dom av min fina mamma, pappa och (iaf ena) fick jag även av min "moster" och hennes man. Men det var längesen så minnet sviktar lite om ni förstår :P.

Home at last

Hej hej hallå!
Sitter här hemma i Uppsala igen och blir deppig av all snö som fortsätter att komma. Har det inget slut? :P Man får ju sjukt mycket längtan efter sommar och sol! Idag händer inte mycket förutom att jag ska till skolan igen, slut på lovet! Sen ska man väl hem och städa i vanlig ordning :P
__________
.
Hörde att du har växt hjärtat och det gör mig mer än glad! Du kanske har lite större chans att klara dig iaf :) Saknar dig, önskar jag kunde träffa dig när som helst och jag är fortfarande lika stolt över att vara din gudmor :)♥

RSS 2.0